Нова "мода" - масови палежи на автомобили

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
IRA
Съсел

Re: Нова "мода" - масови палежи на автомобили

Мнение от IRA »

че то има жилища под наем.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

jovani написа: За мен свобода е да можеш да си позволиш да правиш неща, които не са незаконни, но са в ущърб на утвърдените норми
Кажи си в прав текст, че идейката ти за свобода си я научил от първите български мутри и ще ти повярвам. И, виж какво, каквито и из***ци да правиш, НЕ си свободен, мой човек! Пробвай да се "освободиш" от нуждата да дишаш и да се храниш! Успееш ли ще бъдеш истински свободен, и ще си в разрез с всякакви норми, пък тогава разтръбявай колко си велик. Стиска ли ти?
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
jovani

Мнение от jovani »

UnHoly написа:
jovani написа: За мен свобода е да можеш да си позволиш да правиш неща, които не са незаконни, но са в ущърб на утвърдените норми
Кажи си в прав текст, че идейката ти за свобода си я научил от първите български мутри и ще ти повярвам. И, виж какво, каквито и из***ци да правиш, НЕ си свободен, мой човек! Пробвай да се "освободиш" от нуждата да дишаш и да се храниш! Успееш ли ще бъдеш истински свободен, и ще си в разрез с всякакви норми, пък тогава разтръбявай колко си велик. Стиска ли ти?
Не е въпрос на стискане или не - аз мисля, че винаги ще имам възможност поне да си осигуря храната и покрива над главата, а въздухът за момента е безплатен.
Оттук насетне всички екстри, които ме интересуват ми се виждат по-достъпни в България, а всички проблеми ги има и тук. Това е идеята на моето послание в тази тема.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

Аз пък да взема да си помисля, че става дума за принципни положения, а пък то въпроса бил за "екстрите"... ОК, всеки е свободен да драпа за каквито заврънкулки са му на сърце, съгласих се!
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Джувани ако трябва да съм откровен, за някои неща си прав.. Проблеми има навсякъде, и в България по традиция се прави от мухата слон, докато в Канада примерно се гледа на нещата малко по прагматично.

Сигурен съм че ако в БГ бяха станали 4 убийства за 4 дни по коледа, масовата истерия по пресата и сред народа щеше да е тотална. Та дори и тук в този форум щяхме да се скъсаме да дискутираме как в БГ вече не става за живот и трепят хора като буболечки за щяло и нещяло..

В същото време в Бритиш Колумбия, полицията излезе и каза: ОК, спокойно тези убийства нямат нищо общо едно с друго и всичко е едно нещастно стечение на обстоятелствата.... и живота продължава..
...

Проблемът при теб е че за да емфасайзнеш поинта си ( да се изразя в твой стил ;) ) пишеш безмислици като тази "за спокойната България и опасният Ванкувър" . Заради това не те взимаме много насериозно (Е и заради 6 цифрените суми, но за тях знаем че се "майтапиш")... :D

Весели празници пич. Пожелавам ти да си щастлив, независимо къде.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
IFF

Мнение от IFF »

Оставете го Джовани на мира, нека си пише! В този форум, за разлика от фейса, всичко е безплатно, кеф ти жагуарче, че второ, че частен бизнес. Във фейса за една фермичка само колко ти искат...
Публикувай отговор