Деветашката пещера :(

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
budtel

Re: Деветашката пещера :(

Мнение от budtel »

За мен е странно, защо огромна част от американските екшъни и не само те имат горе долу един и същи сюжет. Зрителя предварително знае кой ще победи. И това се повтаря ли повтаря...Е как не се изкуши някой режисиор да измисли нещо по-различно, че да стане малко по-забавно.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:За мен е странно, защо огромна част от американските екшъни и не само те имат горе долу един и същи сюжет. Зрителя предварително знае кой ще победи. И това се повтаря ли повтаря...Е как не се изкуши някой режисиор да измисли нещо по-различно, че да стане малко по-забавно.
Много се отклонихте от темата - според мене въпроса остава кой ги пусна да снимат вътре в пещерата и дали сега ще бъде търсена отговорност от държавните чиновници които явно са си затворили очите.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Koko написа:Много се отклонихте от темата - според мене въпроса остава кой ги пусна да снимат вътре в пещерата и дали сега ще бъде търсена отговорност от държавните чиновници които явно са си затворили очите.
Според другаря budtel не са виновни те, а тия, които са снимали филма.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

roumensp написа:Според другаря budtel не са виновни те, а тия, които са снимали филма.
Разбира се, за разсипването на българската природа са виновни само и единствено отвратителните хамериканци. Виновни са лично за такива екологични инициативи като Кремиковци, една камара Стомани и КЦМ-та. В по-новата ни история хамериканците унищожиха Черноморието, засипвайки го с бетон и стомана в защитените територии и по плажовете от Резово до Шабла. Хамериканците превърнаха Банско в строителна площадка и опасаха де-що резервати имаше из Пирин. Същата е ситуацията и в Боровец и Пампорово. Все резултат от хамериканското безобразие. Мръсните глобализатори пък Джордж Лукас и Стивън Спилбърг промиха мозъците на картофопроизводителите от Дунав до Родопите и така съсипаха българското земеделие, а някогашните селски стопани в момента се изживяват като последни джедаи или потомци на Индиана Джоунс. Добре си беше едно време с продукцията на Мосфильм и всичко си беше по местата. :D
Както каза главният глобализатор Йода: "The shroud of the dark side has fallen. Begun, the Clone War has." Изображение
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

MrGeek написа:...Добре си беше едно време с продукцията на Мосфильм и всичко си беше по местата. :D
И най-вече компетентните хорица в прословутите художествени съвети отпреди дваЕсетина и нещо години, дето са подписвали разрешението кое аджеба произведение заслужава да се представи на народонаселението. (Продукцията на Мосфилм минава с предимство!) За подробности другаря дето е взел темата под егидата си може да се изкаже доста компетентно комай :tmi:
MrGeek, очаква се като стане въпросния другар и си изпие кафенцето (в комплект с новините от България) да те светне за подробности относно плана Ран-Ът, една завършена конструкция за лукавото унищожение на българската нация. Дотук само това не сме чели от него, но не вярвам да го пропусне.
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп. И съвсем не става дума за природа и екология, а за така модерното напоследък плюене по америка и запада като цяло. Но карай затова е демокрацията та всеки лумпен да може да извика колкото му глас държи. Едно време ако само лекинко се усъмниш в нещо и споделиш с не когото трябва и ... "ест человека - ест проблема...." нататък секи го знае. :fubar: Абе долу Star Wars!!! мръсни глобалисти! :rofl:
Dead Eyes See No Future
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Лани много се гърмя около това:
Изображение
Хора с истинска кауза, готови на истинска саможертва, със истински поддръдници... Стреляха ги, потапяха ги, пленяваха ги, но те продължават.
http://www.japantimes.co.jp/text/nn20100107a3.html
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Хах, и каква им е каузата, малко екшън докато са млади?
Обичам китове, не харесвам дето ги трепят, но те имат 1. разрешение и квота, 2. Това е незастрашен вид, 3. Ония кукувци имат оръжия и ги използват.
Все едно да отидеш да пречиш на тези дето изтребват тюлени. Хубаво, и на мен ми иде да ги прасна тях с бухалка вместо те да размазват малките пухкави бебета, но имат квота, с това се изхранват и тюлените са стотици хиляди. Не знам за какви се имат някои хора, за родили се погрешка на тази ужасна земя богове? Ми ние сме си месоядни хищници, обичаме и трепем, законно - крави, пилета, прасета, агнета, делфини, китове, кучета, това е, истината се вижда понякога, колкото и да си затискаме очите.
Циганите - на Сатурн !
budtel

Мнение от budtel »

Пак пишете наизуст.
Ето повече информация за това кой следи състоянието на прилепите в пещерата.
Това е Центъра за изследване и защита на прилепите.

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=392230"

Другото което не разбирам е защо постоянно се връщате и говорите какво е било в комунизма. Нещата вече са се изменили и няма как да сравняваме съвремието с тази изминала епоха.
Както вече писах България след 1989 година променя коренно своята политика и икономика. Чрез редица договори България поема пътя на капитализма и неолибералната икономика. През 1997 страната ни загуби своя суверенитет след като Жан Винденов се опита да защити националните интереси на България, като се възпротиви на някои ключови приватизации. След хипринфлацията (която беше направена от прозападни и щатски финансови институции и организации) България беше разпродадена почти на 100%, а селското и стопанство бе унищожено. Ето защо дойде и мизерията. А ние емигрирахме. А защо нещата не се подобряват в България. Ами много просто - не им трябваме в България. А ако живота в Бъгария е хубав никой няма да емигрира.
По темата:
Не искам да защитавам българските институции, които са дали разрешение за снимките. Аз самият съм се борил с тях. Но това, че господата от Холивуд нямат вина е пълна глупсот.
Странджата

Мнение от Странджата »

ablood написа:
Пък и това е емигрантски форум. Тук официално всички сме НАЦИНАЛНИ предатели.
За теб знаем!Ако обичаш не обобщавай за хиляди други,защото има хора живеят от десетки години в чужбина и са направили много повече за България ,и имат чисти сърца,за разлика от десетки други,които живеят в България,имат власт за промени ,но са абсолютни национални предатели! П.С. В този ред на мисли,искам да попитам модераторите защо трият мое мнение,в което с една дума назовавам перманентното душевно състояние на аблъда,а оставят тези му обидни думи към хиляди българи,включая и самите тях?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

За теб знаем, че си изключение. Дори си се маркирал като хъш - тоест родолюбец, който обаче не може да се прибере в родината поради опасност от затвор и разстрел.

Ние другите сме обикновенни икономически емигранти, зарязали родина, родня стряха и изчезващи прилепи заради по-спокоен живот на запад. Можем да се приберем, ама не искаме. Канада ни е по-приемлива от България. Не сме патриоти като теб. ;)

А прилепите бат Бойко ще ги приспи за нула време в сряда. Ако му остане време.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

След Star Wars, сега и тв'а - "През 1997 страната ни загуби своя суверенитет след като Жан Винденов се опита да защити националните интереси на България, като се възпротиви на някои ключови приватизации." ... Будтел честно, време е за силните лекарства :rofl:
Dead Eyes See No Future
budtel

Мнение от budtel »

Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.
А бе ти комуняга още ли си тук?
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Rall написа:След Star Wars, сега и тв'а - "През 1997 страната ни загуби своя суверенитет след като Жан Винденов се опита да защити националните интереси на България, като се възпротиви на някои ключови приватизации." ... Будтел честно, време е за силните лекарства :rofl:
Rall, айде нема нужда. Знаеме, че на вас от ядката всичко ви е ясно.
Buditel изказваш много интересно мнение. Дай повече информация ако имаш.
Аз също съм си го мислел.
Много подозрително Жан Виденов се оказа винивника за последвалата криза. И забележи, че кризата беше заради скок на валутният курс. Не заради рязък срив на производството или заради фалити или заради някакъв макро икономически срив. Не, в основата на всичко стоеше скока на валутният курс. Нещо което много лесно се дирижира. Освен това както знаеш, хората в бг.(или поне аз) са много подозрителни относно официалната информация. Ако "независимите" медии тръбят "спокойно,гледай наляво", то ти си знаеш " опасност отдясно".
И въобще как така Жан Виденов реши да вкара България в тази криза. Незнаие? Интереси? Какви интереси? Какво се случи с него после? Къде са му милионите, ако приемем че е "лошият".
Ето и малко лични впечатления. През 1996 като млад и надъхан седесар, работих като спасител на плажа на правителствена резиденция Евксиноград. Забрайл съм им вече имената на разните му седесари, бесепари,разни политици и мутри. Идваха в със семействата си и антуража си. Шумни, нагли компании, ползващи на аванта всички удобства на Тодор Живковата резиденция. Помня и Жан Виденов. Много скромен, културен и ненатрапващ се. Дойде само със семейството си. Помня че за разлика от другите кавали винаги идваше и се обаждаше, че влиза да плува. Ние бяхме длъжни с лодката да ескортираме всеки къпещ се в морето. Другите пукаха, играеха боулинг и гледаха на бачкаторите като предмети.
Заключено