Деветашката пещера :(
Re: Деветашката пещера :(
Ето и резултата от снимките в пещерата:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4379591"
За мен веки който гледа филма "Непобедимите 2" е нацинален предател!!!
-
- Напуснал форума
А за мен човек, написал подобен пост е с дървена главаbudtel написа:Ето и резултата от снимките в пещерата:

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- UnHoly
- Напуснал форума
Ако го гледам, няма да дам и стотинка за това, което потенциално ме нарежда сред "ощетителите" на филма, а изводите да си ги прави автора на поста! И изобщо, какъв е тоя речник от розовата зора на българския комунизъм, да попитам?budtel написа:Ето и резултата от снимките в пещерата:
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
- ablood
- Обратна връзка:
Когато видя обвинителна статия изпълнена с "вероятно", "мобе би", "предполага се, че".. и подобни аргументи не и обръщам никакво внимание.
А доказателствения аргумент, че били намерени няколко (2???) мъртви прилепа е страхотен.
Те прилепите до вчера били безсмъртни и не се раждали/умирали в пещерата.
Пък и това е емигрантски форум. Тук официално всички сме НАЦИНАЛНИ предатели.
А доказателствения аргумент, че били намерени няколко (2???) мъртви прилепа е страхотен.

Те прилепите до вчера били безсмъртни и не се раждали/умирали в пещерата.

Пък и това е емигрантски форум. Тук официално всички сме НАЦИНАЛНИ предатели.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
добре де, кое от нещата в тази статия не ти е ясно?ablood написа:Когато видя обвинителна статия изпълнена с "вероятно", "мобе би", "предполага се, че".. и подобни аргументи не и обръщам никакво внимание.
А доказателствения аргумент, че били намерени няколко (2???) мъртви прилепа е страхотен.![]()
Те прилепите до вчера били безсмъртни и не се раждали/умирали в пещерата.![]()
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4324771"
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Тук има малко повече подробности:
http://dnes.dir.bg/news/prilepi-devetas ... 01341?nt=9"
Ето какво оставят след себе си нашите любими екшън герои. Да не говорим за това което ни внушават с тъпите си филми. Агресия, смърт, кръв, омраза и куп други примитивизми присъщи за одавна отминали епохи. Днес простотията и простащината са на мода. Културата и морала отстъпват пред вулгаризма, агресията и примитивните страсти. А всеки човек, който се дистанцира от този "модернизъм" бива обявен за консервативен комунист.
Но мисля, че на всеки му е ясно до къде ще доведе този примитивизъм комбиниран с модерни технологии.
http://dnes.dir.bg/news/prilepi-devetas ... 01341?nt=9"
Ето какво оставят след себе си нашите любими екшън герои. Да не говорим за това което ни внушават с тъпите си филми. Агресия, смърт, кръв, омраза и куп други примитивизми присъщи за одавна отминали епохи. Днес простотията и простащината са на мода. Културата и морала отстъпват пред вулгаризма, агресията и примитивните страсти. А всеки човек, който се дистанцира от този "модернизъм" бива обявен за консервативен комунист.
Но мисля, че на всеки му е ясно до къде ще доведе този примитивизъм комбиниран с модерни технологии.
абе тия кво ни занимават с глупости бе, за бахура да кажат, за бахура!Европейската комисия и ООН изпратиха запитване до България, силно обезпокоени от положението в пещерата, която е убежище на 13 вида прилепи, застрашени от изчезване, съобщи БНТ.
-
- Напуснал форума
Бедни ми, бедни Македонскиedelwais написа:абе тия кво ни занимават с глупости бе, за бахура да кажат, за бахура!Европейската комисия и ООН изпратиха запитване до България, силно обезпокоени от положението в пещерата, която е убежище на 13 вида прилепи, застрашени от изчезване, съобщи БНТ.

А филма с нетърпение ще чакам да излезе, за да го гледам. Защото зная, че добрите ще сритат задниците на лошите. Това е магията на Холивуд - доброто винаги побеждава. Справка - едни от най-хубавите приказки "Star wars", "Lord of the rings", etc.......
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Магията на Холивуд е в това, че успява да промива мозъците на много хора. Междузвездни войни си беше чиста пропаганда на глобализма. Днес вече има много градове, които изглеждат като декор на междузвездни войни. Не знам дали някой си е задвал въпроса защо в холивудските филми все се появавя спасителя. Колкото и да е тежка обстановката все ще се намери някой да ни спаси. И разбира се това са американците - световният спасител. Вече всики си мислят, че без американците целият свят е загубен. Това е посланието на тъпите американски екшъни.
Аз одавна съм спрял да ги гледам. Има много други стойнстни филми - френски, германски, индииски та дори и руски. А и старите български филми също са на ниво.
Аз одавна съм спрял да ги гледам. Има много други стойнстни филми - френски, германски, индииски та дори и руски. А и старите български филми също са на ниво.
Абе, ти верно си за връзванеbudtel написа:Магията на Холивуд е в това, че успява да промива мозъците на много хора. Междузвездни войни си беше чиста пропаганда на глобализма. Днес вече има много градове, които изглеждат като декор на междузвездни войни. Не знам дали някой си е задвал въпроса защо в холивудските филми все се появавя спасителя. Колкото и да е тежка обстановката все ще се намери някой да ни спаси. И разбира се това са американците - световният спасител. Вече всики си мислят, че без американците целият свят е загубен. Това е посланието на тъпите американски екшъни.

аман, това политическите изкривявания водят до душевни такива комай....
Критикувам всеки, който руши и унищожава природата.
А когато се снимат филми с морално и общочовешко послание съм сигурен, че създателите няма да рушат и оскверняват световни природни богатства.
А когато се снимат филми с морално и общочовешко послание съм сигурен, че създателите няма да рушат и оскверняват световни природни богатства.
-
- Напуснал форума
С това просто потвърждаваш първия ми пост в тази темаbudtel написа:Магията на Холивуд е в това, че успява да промива мозъците на много хора. Междузвездни войни си беше чиста пропаганда на глобализма. Днес вече има много градове, които изглеждат като декор на междузвездни войни. Не знам дали някой си е задвал въпроса защо в холивудските филми все се появавя спасителя. Колкото и да е тежка обстановката все ще се намери някой да ни спаси. И разбира се това са американците - световният спасител. Вече всики си мислят, че без американците целият свят е загубен. Това е посланието на тъпите американски екшъни.

Спирам да пиша тук

Вини Джоунс
Вини Джоунс
- ablood
- Обратна връзка:
Нали? Пленената принцеса, храбрият контрабандист, изгубеният близнак, джуджето магьосник, злият император, дебелото чудовище...budtel написа:Магията на Холивуд е в това, че успява да промива мозъците на много хора. Междузвездни войни си беше чиста пропаганда на глобализма.
Всичко това ти се вижда чиста пропаганда на глобализма?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- UnHoly
- Напуснал форума
Простете за политически некоректното мнение, което следва, но... въпросните са правени или ЗА, или ОТ глухи, и тенденцията се е запазила чиста и неопетнена и до ден днешенbudtel написа:... и старите български филми също са на ниво.

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
- MrGeek
- Путлер Капут
Аааааааахахахахахахахахаха, това е едно от най-култовите прозрения излизали някога в този форум! Ще си го сложа за подпис!budtel написа:Междузвездни войни си беше чиста пропаганда на глобализма.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.