17% от българите искат да работят в други стани от ЕС

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Mr.D
Баннат за 7 дни

Re: 17% от българите искат да работят в други стани от ЕС

Мнение от Mr.D »

7George написа:Мда, тва четохме ли го? Какво си мислят някои хора от ЕС за българите.
http://neverojatno.wordpress.com/2011/11/24/shengen/"
Европа няма нужда от престъпници, корумпирани подлизурковци, просяци и страхливци. Вие вече сте в Европа, вашата териотрия е част от обединена Европа, на нас ни е необходима тя не вие. Ние можем и без вас, не че го целим, оцеляването ви като нация зависи от вас, но докато живеете така както го правите в момента, вие не сте добре дошли на наша територия, ще изчакаме да се избиете и да изчезнете от само себе си. Трийсет години не са много време.
Това уж интервю беше в друга тема и се оказа фалшиво.
Както и да е има доста истини.
След време бавно ще ни приемат, нямат избор нали искат и те евтинко да наемат.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Mr.D написа:След време бавно ще ни приемат, нямат избор нали искат и те евтинко да наемат.
Странен довод. Кои са тези ТЕ?
Правителствата? Избирателите? И к'во шъ стане с тези дето са работели до сега, макар и по-скъпо? Шъ си стоят вкъщи ли?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:
Mr.D написа:След време бавно ще ни приемат, нямат избор нали искат и те евтинко да наемат.
Странен довод. Кои са тези ТЕ?
Правителствата? Избирателите? И к'во шъ стане с тези дето са работели до сега, макар и по-скъпо? Шъ си стоят вкъщи ли?
Европата нали затова ни приеха.Одьртяват и няма кой да им работи.
Видяха че по единично не става и последваха Американския принцип. Американците си имат имиграция и Европата си стькми една бьрза локална.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

К'во е т'ва "Европата"?
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:К'во е т'ва "Европата"?
Западняците както им викахме едно време. За тия коитo до сега сa правили добрите пари не се притеснявай. Ние бьлгарите не сме им заплаха. имат cи крайно десни партийки и се контролират успешно.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Пич, пиян ли си, на луд ли се правиш, или просто ме дразниш?
Кои са тези "те", "Европата", "Западняците"? Ясно те попитах дали имаш впредвид правителствата, или електората? А може би имаш впредвид само определен клас работодатели?
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:Пич, пиян ли си, на луд ли се правиш, или просто ме дразниш?
Кои са тези "те", "Европата", "Западняците"? Ясно те попитах дали имаш впредвид правителствата, или електората? А може би имаш впредвид само определен клас работодатели?
Всички наред сьм ги подкарал днес. Тия правителствата сами ли се избират.
Крайно десни ти говоря. Колко са в Европата. Шенгени менгени кой ги решава? Те какво били мислели за нас. Те са си наци това аз мисля за тях. Тоя стрелец от Норвегия колко изтрепа и с каква цел? Ходи там имигрирай ,тьрси работа и ще разбереш че само тук не гледат кой от кьде е а кой колко може.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Според мен е малък шанса да те наемат за много по-ниско заплащане (в Европа или Америка, няма значение), освен ако не работиш "на черно".
По-съвсем друг начин стои въпросът, обаче ако изнесат цяло производство в България. Тогава заплащането се нормира от действащата за момента там ставка, която е много далече от средната европейска.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Bistra написа:Според мен е малък шанса да те наемат за много по-ниско заплащане (в Европа или Америка, няма значение), освен ако не работиш "на черно".
По-съвсем друг начин стои въпросът, обаче ако изнесат цяло производство в България. Тогава заплащането се нормира от действащата за момента там ставка, която е много далече от средната европейска.
Защо германец ще наеме бьлгарин пред местен? Ти казваш ако те наемат ще получаваш като тях. А ще те наемат ли? На мен ми е интересно не за ниско клалифициран труд. То е ясно че бачкатори се оправят навсякаде.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа:Европата нали затова ни приеха.Одьртяват и няма кой да им работи.
Видяха че по единично не става и последваха Американския принцип. Американците си имат имиграция и Европата си стькми една бьрза локална.
С това не съм съгласна. На Европа не и трябват имигранти, още по-малко български такива. Според мен ни приеха
с 2 цели:
а) ограничаване на руското влияние
б) щит пред ислямския свят. Турция няма да ги приемат никога, макар че дават мило и драго, защото са ислямска държава.
Mr.D написа:Тоя стрелец от Норвегия колко изтрепа и с каква цел?
Тоя стрелец от Норвегия беше просто луд, т.е. нямаше никаква цел.
Учудва ме, като се има пред вид крайно лошия климат там, който би провокирал всякакви депресии и маниакални състояния, че не се случи по-рано.Това би означавало само едно, а именно, че хората са доста мотивирани и задоволени, и това компенсира до известна степен суровата природа.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа:Защо германец ще наеме бьлгарин пред местен? Ти казваш ако те наемат ще получаваш като тях. А ще те наемат ли? На мен ми е интересно не за ниско клалифициран труд. То е ясно че бачкатори се оправят навсякаде.
Ами, тук ще те наемат ли, ако си подадеш CV от България (забрави България, замести го с Дубай примерно, или Франция, ако щеш)?Съмнително, да не кажа невъзможно.
Ако успееш да имигрираш вече не си българин, а имаш равни права с местните. В Европа, обаче не съм чувала да има програми за легална имиграция.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Европа се обедини за да са икономическа сила. Нуждаеха се от човешки ресурси които на този контент идват от имиграция. Много от тях имат застаряващо населени с все по-малко младо работещо. в момента се радват на най-високия GDP като юнион но не като отделни страни.

Крайно десни партии са факт в Европа. Този норвежкия стрелец може да е луд, но откакто се обединиха крайно десните са все повече. Нещо което винаги е било нормално за там.
http://www.euronews.net/2011/12/08/clos ... far-right/"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа:Европа се обедини за да са икономическа сила. Нуждаеха се от човешки ресурси които на този контент идват от имиграция. Много от тях имат застаряващо населени с все по-малко младо работещо. в момента се радват на най-високия GDP като юнион но не като отделни страни.

Крайно десни партии са факт в Европа. Този норвежкия стрелец може да е луд, но откакто се обединиха крайно десните са все повече. Нещо което винаги е било нормално за там.
Не съм много съгласна с теб.Явно се чудиш какво да измислиш за да поддържаш темата жива. В Европа има свръхпренаселеност и нямат нужда от човешки ресурси.Икономическа сила в смисъл на завоюване на нови пазари , облекчения в междудържавните отношения, засилване на валутата , може би, да (въпреки че как ли ще стане като сега сума ти и банки трябва да покриват пасивите на Гърция).Ама, чак за имиграция бих казала, не.За това са и доказателство крайно десните движения, за които си дал информация.Те се пораждат от недоволството на населението на по-развитите в съюза държави, временни работници-чужденци да изземват работните им места, което е съвсем логично.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Bistra написа:
Mr.D написа:Европа се обедини за да са икономическа сила. Нуждаеха се от човешки ресурси които на този контент идват от имиграция. Много от тях имат застаряващо населени с все по-малко младо работещо. в момента се радват на най-високия GDP като юнион но не като отделни страни.

Не съм много съгласна с теб.Явно се чудиш какво да измислиш за да поддържаш темата жива. В Европа има свръхпренаселеност и нямат нужда от човешки ресурси.Икономическа сила в смисъл на завоюване на нови пазари , облекчения в междудържавните отношения, засилване на валутата , може би, да (въпреки че как ли ще стане като сега сума ти и банки трябва да покриват пасивите на Гърция).Ама, чак за имиграция бих казала, не.За това са и доказателство крайно десните движения, за които си дал информация.Те се пораждат от недоволството на населението на по-развитите в съюза държави, временни работници-чужденци да изземват работните им места, което е съвсем логично.
Именно аз написах че се нуждаеха от работна рька в минало време. Сега като е криза наизлизаха крайно десните и имигрантите са виновни.
Та нали темата е защо избират имигрантите други места освен Европа .

Децата тук родени от имигранти едвали ще трьгнат един ден дори да са в криза да стават крайно десни. Европейския сьюз е подобие на Америка но не е сьщото.
Има голяма разлика.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа: Та нали темата е защо избират имигрантите други места освен Европа .
А, не знам как си го разбрал това. Аз все си мисля, че темата се базира на това:
mufc написа:http://dnes.dir.bg/news/rabota-evrobaro ... 09669?nt=4
Прочети го внимателно и после ще ми кажеш кои са визираните, предпочитани страни, в които българите желаят да работят. ;)
Публикувай отговор