Май е пуста главата ти отвътре, извинявам се ако не съм прав. В североизточната част на нашата родина е втория или третия по население град в България - зависи от сезона на преброяването. Също така и най-големият курорт в BG се намира тук. Тук и почвата е хиляда пъти по-чиста от пропитата с тежки метали почва на софийското поле.mortigur написа: ... другата алтернатива е североизточната част на нашата родина да си остане също толкова пуста и дива спрямо останалия свят както е и сега, а хората да продължават да се изнасят кой към София кой към чужбина.
Да ви е честит Шистовия газ!
-
Re: Да ви е честит Шистовия газ!
Документи до Виена - 11.11.2011г.
TCFQ - 29.10.2011г. B1/B2
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
Contrat d'autonomie financière- 07.06.2013
CSQ по пощата- 27.07.2013
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
- mortigur
- Обратна връзка:
Уау аз съм Бургазлия и варна не ми в кръвта, но си прав за "големия" град, но не ти говоря за него говоря за добива на шистов газ който е доста по на север.Бай Захар написа:Май е пуста главата ти отвътре, извинявам се ако не съм прав. В североизточната част на нашата родина е втория или третия по население град в България - зависи от сезона на преброяването. Също така и най-големият курорт в BG се намира тук. Тук и почвата е хиляда пъти по-чиста от пропитата с тежки метали почва на софийското поле.mortigur написа: ... другата алтернатива е североизточната част на нашата родина да си остане също толкова пуста и дива спрямо останалия свят както е и сега, а хората да продължават да се изнасят кой към София кой към чужбина.
Taxation is theft.
-
Понеже доста пътувам в СИ България мога да кажа, че не съм видял пустееща нива. Говоря за Варна-Шумен-Силистра-Балчик.
Документи до Виена - 11.11.2011г.
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
- mortigur
- Обратна връзка:
Е сигурно за две години от както ме няма се е оправила държавата, и хората почнаха да се връщат. На такива неща разправят насам натам.Бай Захар написа:Понеже доста пътувам в СИ България мога да кажа, че не съм видял пустееща нива. Говоря за Варна-Шумен-Силистра-Балчик.
Както и да е малко материали ако ви е интересно
http://www.mi.government.bg/files/useru ... on_sof.pdf"
http://ivo.bg/2010/07/15/%D1%89%D0%BE-% ... %B0%D1%81/"
http://www.chevron.com/deliveringenergy ... /shalegas/"
Taxation is theft.
- roumensp
На тоя свят всичко е "опасно" в някаква степен - атомните централи, изгорелите газове от автомобили и фабрики, микровълновия фон от мобилни и WiFi устройства, високите сгради при пожар и земетресение ... Ако всички толкова се страхуваха от "опасните" неща, още щяхме да сме в каменната ера.budtel написа:Много са ви повърхностни репликите.
Намерете доказателства за да защитите тезите си, така както правя аз.
Празни приказки всеки може да плямпа, така е най-лесно.
Ако някой ми докаже, че шистовия газ е безопасен със съответните убедителни доказателства за това ще се съглася с всички и ще се извиня, че пуснах тази тема.
При постоянно растящите енергийни нужди на човечеството, подобни компромиси се правят всеки ден и не само в България. Ако едно ново производство, па макар и не чак толкова екологично, е единственият начин да се решат проблеми с безработица, беднотия и обезлюдяване, заслужава си да се помисли за компромис.
- roumensp
Но въпреки това миграционният поток е към мръсното софийско поле, нали ?Бай Захар написа:Тук и почвата е хиляда пъти по-чиста от пропитата с тежки метали почва на софийското поле.
След като за толкова години не са намерени достатъчно екологично-чисти алтернативи, които да осигуряват работа и препитание на населението, остават само не-екологичните ... или западане на района.
Също така, интересно ми е какво мислят живеещите в района по въпроса. Няма ли някакви анкети (мнения на крайни еколози, които са против всичко ново не ме интересуват) ?
Мен локалните не ме интересуват. Ако говорим за енергийна независимост по скоро в цялата страна трябва да се усети.roumensp написа:Но въпреки това миграционният поток е към мръсното софийско поле, нали ?Бай Захар написа:Тук и почвата е хиляда пъти по-чиста от пропитата с тежки метали почва на софийското поле.
След като за толкова години не са намерени достатъчно екологично-чисти алтернативи, които да осигуряват работа и препитание на населението, остават само не-екологичните ... или западане на района.
Също така, интересно ми е какво мислят живеещите в района по въпроса. Няма ли някакви анкети (мнения на крайни еколози, които са против всичко ново не ме интересуват) ?
Един мальк пример.
Норвегия и Русия.Кувейт и Сирия. Сравнявай разликата в стандарта на живот. Всеки знае за Руските милиардери и как живее по голямата част от населението. А за арабите тия които мразят американците не са от Кувейт a точно от бедни и корумпирани страни. Пример е и Дубай откьде са им парите. Да Америка е виновна затова че са богати.
Поляците и те започват да го добиват.Нямат тьрпения да са независими от Руския газ.
Да не стане така да гледаме Бьлгарчета с 50милиона долара яхти а останалите будали се чудят как да имигрират по света.
Има прични Полша да иска да е енергиино независима от Русия. Нека не забравяме, че в началото на втората световна война Сталин напада Полша. По късно се рабира, че доста поляци са избити от червената армия на Сталин, а не от германците.
Поляците ненавиждат руснаците. Работил съм с поляци, които не икаха да говорят с мен на руски. Ето защо сега са готови на всичко за да станат независими от Руснаците. Готови са дори това да им коства природата, чистата вода...
За САЩ шистовия газ е не само пари но и стратегическо настъпление към Азия, така както правят и с ПРО и с много други неща. На САЩ вече не им пука за природа, хора, животни - тях ги интересува само едно - световната хегемония (новия световен ред).
Тайните им лаборатории бълват разни болести, за които предварително са изготили ваксини. Пример - свинския грип, който плъзна от Мексико и за който веднага се появи ваксина. Балъците се ваксинираха, даже някои от тях умряха от това. После се оказа, че този грип не бил толкова опасен и изчезна ненадейно.
Поляците ненавиждат руснаците. Работил съм с поляци, които не икаха да говорят с мен на руски. Ето защо сега са готови на всичко за да станат независими от Руснаците. Готови са дори това да им коства природата, чистата вода...
За САЩ шистовия газ е не само пари но и стратегическо настъпление към Азия, така както правят и с ПРО и с много други неща. На САЩ вече не им пука за природа, хора, животни - тях ги интересува само едно - световната хегемония (новия световен ред).
Тайните им лаборатории бълват разни болести, за които предварително са изготили ваксини. Пример - свинския грип, който плъзна от Мексико и за който веднага се появи ваксина. Балъците се ваксинираха, даже някои от тях умряха от това. После се оказа, че този грип не бил толкова опасен и изчезна ненадейно.
Аз ти дадох за пример и Норвегия и Доубай и Кувейт. Там как така Американците не ги мразят. Недей бяга с фантасмагории за грип.budtel написа:Има прични Полша да иска да е енергиино независима от Русия. Нека не забравяме, че в началото на втората световна война Сталин напада Полша. По късно се рабира, че доста поляци са избити от червената армия на Сталин, а не от германците.
От кьде са парите в Кувейт и Дубай . Катар? Оман?
budtel
Дай пак някоя статия от вестник Атака.
Дай пак някоя статия от вестник Атака.
Manchester United Football Club
Кой ви е казал, че България с шистовия газ ще стане богата като Кувейт или като някоя от другите пясъчни страни. Ха-ха това са пълни илюзии. Чакайте си. Очевидно не сте наясно, защо някои страни са богати а други бедни. Или по точно е да кажем, че някои страни имат по-висок стандарт на живот. Веднага някой ще се намери и ще каже - защото народите на бедните страни са тъпи, неорганизирани и корумпирани. Аз пък веднага ще му отговоря, че това е най-тъпата и повърхностна теория.
Твоите коментари тук, като теория ли да ги приемаме?budtel написа: Аз пък веднага ще му отговоря, че това е най-тъпата и повърхностна теория.
Manchester United Football Club

Накарахте го да се запени, се едно е на митинг на атака

Dead Eyes See No Future
Какви теории. Арабите са разделени. Едни са с богато население , други са с богати правителства и бедно население. В твойта Русия ситуацията е сьщата. Никой не ти говори че с шистов гас ще сме като Кувейт. С нашата корупция всичко ще е в рьцете на определени хора.budtel написа:Кой ви е казал, че България с шистовия газ ще стане богата като Кувейт или като някоя от другите пясъчни страни. Ха-ха това са пълни илюзии. Чакайте си. Очевидно не сте наясно, защо някои страни са богати а други бедни. Или по точно е да кажем, че някои страни имат по-висок стандарт на живот. Веднага някой ще се намери и ще каже - защото народите на бедните страни са тъпи, неорганизирани и корумпирани. Аз пък веднага ще му отговоря, че това е най-тъпата и повърхностна теория.
Затова ти ги дадох за пример. Ама не схващаш или на ударен се правиш.
С една силна енергетика може да се постигне много.
Намаляване или тотална липса на даньци. Както е в Кувейт, Дубай.Здравеопазване, развиване на имоти, туризьм и прочие.
Ако парите се вкарат в правилните рьце малка страна като Бьлгария ще цьфне.
- roumensp
Аз се ваксинирах и не умрях, ама ти май си забравил да си изпиеш хапчетата днес. Ама то може ли да се очаква друго от човек, пишещ "Руснаците" с главна буква и цитиращ бълвочите на Атака. Фащай една палатка и отивай да будиш някъде другаде, че ми писна от простотии.budtel написа:Тайните им лаборатории бълват разни болести, за които предварително са изготили ваксини. Пример - свинския грип, който плъзна от Мексико и за който веднага се появи ваксина. Балъците се ваксинираха, даже някои от тях умряха от това. После се оказа, че този грип не бил толкова опасен и изчезна ненадейно.