miteto написа:И просто плати сметка за $250 без да си ползвал ток, ей така, без искаш обяснение? Нещо съмнително има в тази история, ще се окаже най-накрая както в повечето твои истории че премълчаваш нещо и поукрасяваш друго
П.С. Не само в новите билдинги, Smart Meters са подменили старите електромери навсякъде. Ще се учудя ако има район, където са още на старите.
Е тогава за какъв "инкасатор" хортуваш в предишното мнение?
Тия 250 долара ги е платила приятелката ми преди време, в момента плащаме по 170 средно (имаше по 150, имаше и по 200 сметки на месец).
Kan_Tangra написа:Абе аз студент бях, че не си гледах сметката за тока колко е. Оставил съм я да се плаща сама от сметката. Дори не си играя да гледам колко е.
Тока в Канада е евтин, стотинки буквално. Да ме питаш колко е на киловат, не знам.
А Джовани, тежък търговец, или там не знам какъв му е бизнеса, пък се плюнчи за един ток.
Нещо яко се премълчава, спор няма.
Единият вика - колко евтин бил тока, другият не вярва че приятелката ми е платила $250 без да се разправя.
Ами че 200 долара на месец са си пари, и колкото и да не ми се занимава ще ги морим тези от енергото. Много разправия е обаче, щото те са го отиграли този номер и ме пращат за зелен хайвер.
Аз с 1000 долара правя пищна екскурзия до Куба и ми остават дори пари да си платя таксата на излизане

Ей с този си начин на мислене Джовани няма кредити (като изключим моргиджа) и кредитният му скор е над 800. А и е спестил малко кешец на тайни местенца тук-таме (кеша е в банки, да не си помисли някой че го държа под дюшека).
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...