Избори 2011
Избори 2011
Ето ви карта за цяла България да видите по области и общини кандидатите
http://www.trud.bg/Elections2011.asp"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Избори 2011
Мен не ме интересуват!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
ау, колко услужливо
гледам Софиянски пак се кандидатирал

гледам Софиянски пак се кандидатирал

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
ето ви всички кандидати за Президент-поименно с картинки:
колкото повече се акцентира върху независимостта на бъдещия президент, толкова повече се засилва алюзията с известната поговорка за гонения и гузността. допускам, че някои от кандидатите не могат да си поемат дъх ,говорейки само за това. а точно то е излишното , защото е предзададено от Конституцията.
колкото повече се акцентира върху независимостта на бъдещия президент, толкова повече се засилва алюзията с известната поговорка за гонения и гузността. допускам, че някои от кандидатите не могат да си поемат дъх ,говорейки само за това. а точно то е излишното , защото е предзададено от Конституцията.
don azo - the spirit of istanbul.
Който го интересува предизборен дебат :Плевенлиев,Калфин и Кунева по Бтв в 7 части в Ютуб
http://www.youtube.com/watch?v=q2ur60ma ... re=related"
http://www.youtube.com/watch?v=q2ur60ma ... re=related"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Сигнал за коза агитатор е получен в община Хисаря. Козата е задържана и затворена.
Арестуваха коза ”агитатор”
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- mirkaa
- Обратна връзка:
http://tv.bnt.bg/bntworld/
на живо
като го слушам Сергейчо на пресконференцията, се зачудих дали нещо се е променило през последните 20 год!? Не е. Как не им омръзна едни и същи и приказки толкова години! Бг телевизия винаги ми е действала много анти-носталгично! Веднага ми се изпарява и най-малката капка носталгия, която и без това не се намира лесно. Жалка държава.

на живо
като го слушам Сергейчо на пресконференцията, се зачудих дали нещо се е променило през последните 20 год!? Не е. Как не им омръзна едни и същи и приказки толкова години! Бг телевизия винаги ми е действала много анти-носталгично! Веднага ми се изпарява и най-малката капка носталгия, която и без това не се намира лесно. Жалка държава.

third generation immigrant 

А би ли могъл някой да ми обясни защо пред един възпитан и образован социалист, чиито убеждения не споделям трябва да предпочета поставеника на една мутра, която няма убеждения, която хвали тодор живков и която казва на вътрешния си министър " А,е говори ти бе, да те еба"
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Това Борисов къде го е казал? Имаш ли линк или нещо... Не че учудвам де...азо написа:А би ли могъл някой да ми обясни защо пред един възпитан и образован социалист, чиито убеждения не споделям трябва да предпочета поставеника на една мутра, която няма убеждения, която хвали тодор живков и която казва на вътрешния си министър " А,е говори ти бе, да те еба"
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- MrGeek
- Путлер Капут
Абсолютен цирк!

Избори по мутро-милиционерски:

На пресконференцията на ГЕРБ в изборната нощ премиерът Бойко Борисов постави показалец върху челото на кандидат-президента на партията Росен Плевнелиев, който се класира първи и отива на балотаж срещу Ивайло Калфин от БСП. Засега няма обяснение дали жестът на Борисов символизира нещо специално или просто е част от обичайната му комуникация с Плевнелиев
Избори по мутро-милиционерски:
Горното не е спомен от времената на Алеко, а днешната реалност в началото на второто десетилетие на 21-ви век.Масово сгрешени протоколи от резултатите на изборите в София
В 80% от протоколите за гласуването в София са допуснати технически грешки, което е причина за бавното обработване на документите, съобщи БТА. Това обясни пред журналисти председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Марина Белчева по повод хаоса при приемането на изборната документация от секционните комисии в столицата.
Изборен хаос
Припаднали хора, изоставени бюлетини без надзор, сгрешени протоколи, членове на секционни комисии, които просто зарязват изборните книжа и чували с бюлетини и се прибират вкъщи след 30-часово будуване... Хаос.
Лоша организация, тежки нарушения на Изборния кодекс и непрофесионализъм на Централната избирателна комисия бяха главните проблеми, посочени от наблюдателите от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, Българския хелзинкски комитет и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.
Наблюдателите: Фрапантни нарушения и лоша организация
Лоша организация, тежки нарушения на изборния кодекс и непрофесионализъм на Централната избирателна комисия (ЦИК) бяха главните проблеми, посочени от наблюдателите от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), Българския хелзински комитет (БХК) и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).
ПАСЕ: Създайте по-професионална избирателна комисия
БХК: Вотът е опорочен
ОССЕ: Кандидатите бяха неравнопоставени

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
-
- Напуснал форума
Има го в тубата, господари на ефира. Сега не ми се рови да го търся. Има и още Цветанов как с един багер по цял ден копае и вади труповеvalioiko написа:Това Борисов къде го е казал? Имаш ли линк или нещо... Не че учудвам де...азо написа:А би ли могъл някой да ми обясни защо пред един възпитан и образован социалист, чиито убеждения не споделям трябва да предпочета поставеника на една мутра, която няма убеждения, която хвали тодор живков и която казва на вътрешния си министър " А,е говори ти бе, да те еба"

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Прелива му енергия и знание!MrGeek написа:Абсолютен цирк!![]()
На пресконференцията на ГЕРБ в изборната нощ премиерът Бойко Борисов постави показалец върху челото на кандидат-президента на партията Росен Плевнелиев, който се класира първи и отива на балотаж срещу Ивайло Калфин от БСП. Засега няма обяснение дали жестът на Борисов символизира нещо специално или просто е част от обичайната му комуникация с Плевнелиев

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- MrGeek
- Путлер Капут
Ами де да знам. Като му гледам изражението, изпълнено с вярност, преданост и смирение към господаря, като на верен до гроб кралски пудел, по-скоро ми прилича на преливане в обратна посока или най-вече на изпиване на мозъка.grozdan написа:Прелива му енергия и знание!

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Хайде не унивайте! Какво очаквахте от мутри и комунисти? Разбира се, че ще фалшифицират изборите и накрая ще останат само те на масата на която се решава съдбата ни! Там те заедно ще делят плячката, а няма да мислят за нашият живот. Не унивайте и се пригответе за борба! Прегърнете децата си и си кажете, така както е казал Чърчил на нацията и себе си: Ние никога няма да се предадем!
- Bistra
- Напуснал форума
Тази девойка е от нашта партия - на лудите.IRA написа:Сигнал за коза агитатор е получен в община Хисаря. Козата е задържана и затворена.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")