Nazdrave!
??? kam razbirashtite ot notebooks...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ako minavash prez toronto Babo moje da te uredim za niakoi izpadnal ot kamionaBabaPena написа:Mersi momcheta... (tova kak triabva da platia 15% danatsi otgore mi doide kato gram ot iasno nebe...mdammm)...
Nazdrave! :)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Taka e sasedke- w Canada zenite sa bez DDS- ne e kato w Nemsko - na tabelkata da stoi Bruto zena.
oba4e ste swiknesch.
mislq 4e ti kazax- ako si w Germany-kupi si ot tuka -Toshiba-oba4e gledai da e s World garanziq-ima takiwa s 1 ili s 3 godini-taq garanziq e dawa toshiba.(ina4e ot 01.01.2002- wsqkakaw wid elektronika w Germany sa dlavni da q prodawat s 24 meseza garanziq)
kato izlizasch ot Germany- ste si wzemesch DDS to -( ot 16% ste ti warnat 4isto-12 do 13 %) -na mitnizata ste ti udarqt 1 pe4at 4eiznasqsch laptopai parite gi wzimasch ot tranzitnata zona
- ima takiwa banki na wsi4ki golemi letista.
oba4e ste swiknesch.
mislq 4e ti kazax- ako si w Germany-kupi si ot tuka -Toshiba-oba4e gledai da e s World garanziq-ima takiwa s 1 ili s 3 godini-taq garanziq e dawa toshiba.(ina4e ot 01.01.2002- wsqkakaw wid elektronika w Germany sa dlavni da q prodawat s 24 meseza garanziq)
kato izlizasch ot Germany- ste si wzemesch DDS to -( ot 16% ste ti warnat 4isto-12 do 13 %) -na mitnizata ste ti udarqt 1 pe4at 4eiznasqsch laptopai parite gi wzimasch ot tranzitnata zona
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ako minavash prez toronto Babo moje da te uredim za niakoi izpadnal ot kamiona[/quote]BabaPena написа:Nazdrave! :)
Za minavane, minavam :) Za izpadnal ot kamiona laptop neznam, no opredeleno bih iskala da se zapoznaia s kucheto ti pri vazmojnost. :)[/quote]
ami kaji koga shte idvash i moje - ti si biolog vse pak, ne moga da ti otkazvam da se sreshtnesh s takav shediovar na tradicionnata genna modifikacia
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Tova e madra ideia sasede - loshoto e che a) tova znachi oshte 5 kila bagaj da se prenasiat nagore-nadolu i b) koeto e dalech po-zle - nemski windows...koeto si e jivo izvrashtenie...a s moite blestiashti kompiutarni poznania, ne se naemam da preinstaliram...Shte prilagam 12% dolu kam DVDto i televizora mi...Da se radvat domashnitebp_de написа:Taka e sasedke- w Canada zenite sa bez DDS- ne e kato w Nemsko - na tabelkata da stoi Bruto zena.
oba4e ste swiknesch.
Taka i ne mi kaza, ako ti shte kupuvash notebook do 2 bona koi bi kupil?
Hi
A kakwo shte kajete za towa:
http://www.tigerdirect.ca/applications/ ... 2&NoMapp=0
Neznam kolko e izwestna tazi marka, no mi se wijdat dobri pokazatelite. Pak i s widescreen-idealno za piratski dvd-ta.
Neznam kolko e izwestna tazi marka, no mi se wijdat dobri pokazatelite. Pak i s widescreen-idealno za piratski dvd-ta.
Re: Hi
1280X800 rezoliutsia ne e li malko? I e samo s 256MB RAM...dokidok написа:A kakwo shte kajete za towa:
NIakoi da ima otzivi za Dell Latitude D600?
http://www.pcmag.com/article2/0,4149,924266,00.asp
Zashto e po-skap ot tia koito posochih gore?
Zna4i - sawet - idi i si kupi toq ili toq model-e mnogo subektiwen.
za nqkoi nqkoi nesta sa ok -drugi ne i taka natataka.
Ste ti dam moqta gledna to4ka-
za tebe e wavno da raboti i da ne se skapwa -da ima kolkoto se move powe4e sofware
poddravka - te da ne iziskwa spezifi4ni draiweri i tak natataka.
stom ste go raznasqsch nasam natam- naso4i se kam Centrino texnologiqta - knqkoi modeli karat 6-7 4asa na bateri.
towa s kakwa RAM e - kolko mu e barz HDD to i tak natataka - ti i bez towa ne movesch da ozenisch tiq nesta kato parametri.
sovi si nqkakwa konfiguraziq kato parametri pod koqto da ne padasch i towa e .
Az li4no spezialno za LAptop- ot firam koqto nqma sobstwen razwoi za laptopi
ne bix si kupil- pak kamo li da e nqkakwa ku4a marka.
Ot po pulqrnite firmi -towa sa
IBM, HP(Compaq), Toshiba, Fujitsu, Acer,Sony - move i da sam zabrawil nqkoq ama i tezi stigat.
eto ti 1 orientirowa4na konfiguraziq pod koqto spored men ne trqbwa daslizasch.
RAM 256 i nagore
HDD 40Gb i nagore
ChipSEt_a( nabor integralni sxemi na main board) da e ot INTEL ili SIS- Microsoft poddarva
standartno samo tiq 2 proizwoditelq( pone takawa mi e informaziqta w momenta) - wsi4kii ostanli iskat spezifi4ni draiweri.
DVD-ROM +CD zapiswa4ka no e xubawo ewentualno DVD zapiswa4ka.
otnosno LCD displeq -we4e pisax -no tuk izbora ne e mnogo golqm-srawnitelno rqdko se
sresta powe4e ot 1024x768- ili ako ima
poslesweteneto e gadno ili nesto takowa.LCD displeq ( s razmeri 15 in4a i nagore)e kavi re4i
nai skapata 4ast ot LAptopa. Saweta mi e -wivgo kakwo izobravenie prawi s o4ite si -i ako ti xareswa - wzimai.
imai na predwid 4e makar 4e LAptopite zapazwat nai mnogo stoinostatsi kato zena na
uputebqwani PC ta- na sledwastata godina -ste
movesch da go prodadesch nai mnogo za 60-70% ot zenata na nowo.PC to spored men ne e
unwestiziq-ako ne mu izkawasch parite kato go polzwasch- si e edna skapa igra4ka.
za nqkoi nqkoi nesta sa ok -drugi ne i taka natataka.
Ste ti dam moqta gledna to4ka-
za tebe e wavno da raboti i da ne se skapwa -da ima kolkoto se move powe4e sofware
poddravka - te da ne iziskwa spezifi4ni draiweri i tak natataka.
stom ste go raznasqsch nasam natam- naso4i se kam Centrino texnologiqta - knqkoi modeli karat 6-7 4asa na bateri.
towa s kakwa RAM e - kolko mu e barz HDD to i tak natataka - ti i bez towa ne movesch da ozenisch tiq nesta kato parametri.
sovi si nqkakwa konfiguraziq kato parametri pod koqto da ne padasch i towa e .
Az li4no spezialno za LAptop- ot firam koqto nqma sobstwen razwoi za laptopi
ne bix si kupil- pak kamo li da e nqkakwa ku4a marka.
Ot po pulqrnite firmi -towa sa
IBM, HP(Compaq), Toshiba, Fujitsu, Acer,Sony - move i da sam zabrawil nqkoq ama i tezi stigat.
eto ti 1 orientirowa4na konfiguraziq pod koqto spored men ne trqbwa daslizasch.
RAM 256 i nagore
HDD 40Gb i nagore
ChipSEt_a( nabor integralni sxemi na main board) da e ot INTEL ili SIS- Microsoft poddarva
standartno samo tiq 2 proizwoditelq( pone takawa mi e informaziqta w momenta) - wsi4kii ostanli iskat spezifi4ni draiweri.
DVD-ROM +CD zapiswa4ka no e xubawo ewentualno DVD zapiswa4ka.
otnosno LCD displeq -we4e pisax -no tuk izbora ne e mnogo golqm-srawnitelno rqdko se
sresta powe4e ot 1024x768- ili ako ima
poslesweteneto e gadno ili nesto takowa.LCD displeq ( s razmeri 15 in4a i nagore)e kavi re4i
nai skapata 4ast ot LAptopa. Saweta mi e -wivgo kakwo izobravenie prawi s o4ite si -i ako ti xareswa - wzimai.
imai na predwid 4e makar 4e LAptopite zapazwat nai mnogo stoinostatsi kato zena na
uputebqwani PC ta- na sledwastata godina -ste
movesch da go prodadesch nai mnogo za 60-70% ot zenata na nowo.PC to spored men ne e
unwestiziq-ako ne mu izkawasch parite kato go polzwasch- si e edna skapa igra4ka.