ot men

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sve
Обратна връзка:

ot men

Мнение от sve »

Не винаги правилните решения са приятните решения! Но е трудно да ги разграничиш. Лесно е да поемеш по прекия път, лесно е и това да вземеш безболезноно решение. Но ти си човек които не прави компромиси и не се примирява със лесни задачи. Човек които вижда красота на чувствата, както малко други.
Разбирам какво ти е и дано скоро да го преодолееш, но ще мине време, а то лекува. И съдбата е непредвидима. А после ще дойде време и ще бъдеш щастлив. Тогава ще споделиш радоста си! Вярвам в това защото го заслужаваш!

Постъпваш правилно
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Merci za doverieto. Znam che postapvam pravilno. Nikoga ne sam se samniaval. Pozdravi na vsichki v kashti...nadiavam se che ste dobre. Beshe mi mnogo tejko, no tvoia posting mi otvori ochite i mi dade sili da prodalja...opa, abe nie vsashtnost poznavame li se :oops:
Meshto mai sam se obarkal :wink:
Nishto de pak mi doide dobre toia posting. Aide chao.
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

radvam se che sum te zaradval !
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Ме4о,аз пък си помислих 4е за мен го е написал!Благодаря ти Све!Много хубаво,но и доста загадъ4но послание!За кого е всъщност? :?
Заключено