Шофьорска кинжка от САЩ ......

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

Шофьорска кинжка от САЩ ......

Мнение от Botzo »

Казаха ми че в Канада като цяло важала. Само трябвал да я представиш за да ти преиздадт месна. Незнам дали е така и питам :wink: , защото тук например е така. За да занм кое е по-добре да се представи там аржентинската или от щатите.
Благодаря предварително.
_stanbinev_

Re: Шофьорска кинжка от САЩ ......

Мнение от _stanbinev_ »

Botzo написа:Казаха ми че в Канада като цяло важала. Само трябвал да я представиш за да ти преиздадт месна. Незнам дали е така и питам :wink: , защото тук например е така. За да занм кое е по-добре да се представи там аржентинската или от щатите.
Благодаря предварително.
Ma razbira se che amerikanskata, ti predstavjash li si amerikantzite tuka da hodjat potni da vyrtjat gevreka na Henri Bourassa (SAAQ):

Eto ti i link
http://www.saaq.qc.ca/permis/echange/re ... .html#auto

Arjentinskata ti e tolkova potrebna kolkoto i BG - listovki + kormuvane :D
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

само да вметна, usa -> canada книжка става без проблеми, само дето ти прибират (в смисъл остава си при тях) usa книжката, за да ти дадат канадската. и канадската не ти я дават на момента, чака се 7-10 дена май (мисля, че по пощата ни ги пратиха), но ако си платиш екстра, май ставаше по-бързо. междувременно караш с една хартийка.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Botzo

Мнение от Botzo »

Много благодаря за изчерпателните отговори. Наистина са ми от полза.
И още едно питане. Тук се носи мълва че изпитите та освен на английски и френски можело да се държат на испански.
Дали има нещо вярно или са само врели некипели.

Благодаря.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Botzo написа:Много благодаря за изчерпателните отговори. Наистина са ми от полза.
И още едно питане. Тук се носи мълва че изпитите та освен на английски и френски можело да се държат на испански.
Дали има нещо вярно или са само врели некипели.

Благодаря.
:D Po-skoro gradski legendi

Na njakolko mesta primerno v Drivers Handbook pisheshe che ako iskate ezik razlichen ot English ili French mogat da se napravjat maj "special arrangements" s SAAQ ama ne im vjarvaj.

Naj-malko vsichki znatzi ot tipa na "ARRETE", "PRIORITE AU VIRAGE AU CLINGOLEMENT DE FEU VERT" (za tochnia pravopis ne sym siguren) i tezi za parkiraneto sa samo na Frenski.

Imaj syshto napredvid che computer testa se vzima na njakakvi dopotopni 198X PC-ta na DOS versija i izbora dokolkoto si spomnjam na ezik e samo FR ili EN.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

На мен ми казаха-само френски и английски,или си води преводач!

Имаше и един филипинец,който искаше преводач на тагалог и аз като му казах: "О-о кабаян,кабаян!" и той много се зарадва,за съжаление мойте знания по тагалог се изчерпват с няколко реплики от типа на "Голяма пишка" и не можах да спечеля пари :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

Още веднъж много благодаря.
Това за испанския и аз не го вярвах ама реших все пак да попитам.
Заключено