Sofianci, pomognete!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Nelly

Sofianci, pomognete!

Мнение от Nelly »

...
Последно промяна от Nelly на Сря Яну 12, 2005 11:37 pm, променено общо 1 път.
dakel1

Мнение от dakel1 »

Da vzemesh da nau4ish malko Fr. i da si popalnish dokumentite ! Ina4e , kato dojdesh tuk , koy shte ti gi popalva !!!!!! I taka sjadash na 4-bukvieto i 4etesh njma nishto strashno uverjvam te !!!!!!
_stanbinev_

Re: Sofianci, pomognete!

Мнение от _stanbinev_ »

Nelly написа:Moje li da mi kajete telefon na niakoi,koito popalva dokumenti za zaminavane za Quebec i podgotvia za inervuta? Mislia, che sam chuvala za niakakva jena,ot koiato mnogo hora sa bili dovolni v Sofia.
Pomognete, molia vi!
:beer: A taka! :shock:

Mnogo gradski legendi mnogo neshto - "chuvala za njakakva jena...ot kojato bili mnogo dovolni" 8)

Daje i njakoj da ti polyni dokumenti - koj shte ti vzema intervjuto, koj shte ti prevejda pismata kato se poluchat ot posolstvoto. A tuk kato dojdesh syvsem pyk Frenski naistina njama da ti trjbva.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Nelly написа:Moje li da mi kajete telefon na niakoi,koito popalva dokumenti za zaminavane za Quebec i podgotvia za inervuta? Mislia, che sam chuvala za niakakva jena,ot koiato mnogo hora sa bili dovolni v Sofia.
Pomognete, molia vi!
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 5%F4%EE%ED
LaRue

Мнение от LaRue »

Pomognete, molia vi!
Здрасти Nelly, такава "жена фея" едва ли ще намериш, ако ти не седнеш да учиш френски сама едвали някой може да го научи вместо теб.
Компетентна помощ за попълването на DSC, ще получиш от съмишлениците в София, които се събират на "баба Яга" в петък, но мисля че е хубаво да си вземеш и преводите на документите за да няма разминаване между попълненото и преводите.
Ако търсиш фирма използвай бутона "Тъсене", но мненията на хората, които са използвали такива фирми няма да те въодушевят.
Успех!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Gospodin La Rue imeto vi ve4e ne e actualno. Dobre e da go smenite poneje taka ve4e ne ste interesen 8) A predlagam da se pokrastite s novo takova kato naprimer Jack 6irak ili Alen Delon :P
Nelly

Sofianci, pomognete!

Мнение от Nelly »

...
Последно промяна от Nelly на Сря Яну 12, 2005 11:38 pm, променено общо 1 път.
RABO

Мнение от RABO »

Nelli dobre go kaza :) (tova 4e trabva da si pomagame i 4e nesme tolkova veliki za6toto na nqkoi koito sa minali im se 6arenee) :beer:
Suny

Мнение от Suny »

Zdravei ,Nelly!
Az ot edna sedmiza si bluskam glavata s populvane na dok,daje mi pomogna(s/u zaplastane razbira se) prevoda4kata ,kojato mi napravi prevodite na vsi4kite dok.T.e s neja populnihme samo na mojata polovinkata DSC,a az sama populnih moite.
Az sum 2 ro nivo v Fr.institut i s neturpenie o4akvam to da svur6i ,za da se zapi6em na 4astni urozi pri Jana.Ako moga da sum ti v polza -Koko ti e dal linka kudeto moje6 da nameri6 telefona i.
Ot surze ti jelaja uspeh!!!
LaRue

Мнение от LaRue »

Nelly, нещо много си крайна в изкаванията си, виж какво си написала в постинга си /първия/. От него човек остава с впечатление, че си на кота "0" с френския, аз лично мога да ти посоча поне 10 човека, които са си попълвали DSC на "баба Яга" и вече са в Канада. А колкото до папагалите от втория ти постинг си проличава, че и ти искаш да се включиш в тяхната група.
Ние, които ти писахме може и да сме "плюнки", но и ти не си нещо повече от една злобна и незадоволена жена.
Със сърдечен поздрав LaRue!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Nelly

Sofianci, pomognete!

Мнение от Nelly »

...
Последно промяна от Nelly на Сря Яну 12, 2005 11:39 pm, променено общо 1 път.
Suny

Мнение от Suny »

Samo da dobavja ,4e ima malka promjana v tel:851-04-77 Jana Nikolova.
Poneje razgovarjah s neja predi 2 sedmizi,mnogo mila jena!!!
Az susto izkazvam svoite BLAGODARNOSTI na suzdatelite na tozi forum!!!
99% ot infoto 4erpja ot nego i sme na finalnata prava!!!
Neka ima pove4e takiva prekrasni hora!!!
Nelly

Sofianci, pomognete!

Мнение от Nelly »

...
Последно промяна от Nelly на Сря Яну 12, 2005 11:35 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

Nelly, .....
Ако се беше сетила поне 15 дни по-рано аз щях да ти ги попълня .......
dakel1

Мнение от dakel1 »

Abe , gena tuk kato dojdesh Velikoto Kofi go po4vash nejasno koga , do togava kakvo shte pravish ! Nali imash ti4ane po institutzii , otnovo popalvane na dokumenti..... A i tukashnijat Fr. za dobre doshal e super razbiraem !!!EY , RAZBERETE , 4E TUK BEZ EZIK ( PONE ANGL.) SE GUBI VREME I NERVI !!!! TO4NO TAKIVA SA NESHTATA TUK , KIOYTO KAGE DRUGO TOY DEZINFORMIRA I GLEDA SEIR !!!!!!
Заключено