Свободни апартаменти от 1 юли
Свободни апартаменти от 1 юли
Има 2 свободни апартамента от 1 юли. Единия е в нашия блок, а другия пак е в еНДидЖи, но близо до училището Кот сейнт Люк.
Този в нашия блок е за около 700 долара 4 1/2 и освен добрите съседи има и още едно предимство че е на последния етаж и никой няма да ви тропа. Съседката от долу е мърла, но ако създава главоболия, то аз съм под нея и лесно мога да парирам нападки от нейна страна. А да спомена че праното е включено в парите и освен това печките са газови. Ако някой се интересува да ми пише.
Този в нашия блок е за около 700 долара 4 1/2 и освен добрите съседи има и още едно предимство че е на последния етаж и никой няма да ви тропа. Съседката от долу е мърла, но ако създава главоболия, то аз съм под нея и лесно мога да парирам нападки от нейна страна. А да спомена че праното е включено в парите и освен това печките са газови. Ако някой се интересува да ми пише.
да споделя най-вероятно цената е 710 на месец - поне моята е такава в същия блок с дата 01.09.2004. Сигурно Джонката ще го пробута и този за 710 - така може да спечели 120 долара повече на година ???
Да им се чудиш на тези канадци - има провинции, в които месечната добавка за деца, към федералната основа, е в размер на 1,58 долара на месец ??????
Да им се чудиш на тези канадци - има провинции, в които месечната добавка за деца, към федералната основа, е в размер на 1,58 долара на месец ??????
Ми не става въпрос за наем като твоя. мисля че румънзите които живеят в момента там са ходили в режито и наема им е около 700. понеже този апартамент се преотстъпва то и договора неможе да е повече. Ама като гледам нема интерес. Жалко че май всички неща дето досега съм пуснал /обяви за работа и апартаменти/ остават без отзиви. Явно няма търсене. Дали пък да не престана да пълня форума с глупостиpoumpy написа:да споделя най-вероятно цената е 710 на месец - поне моята е такава в същия блок с дата 01.09.2004. Сигурно Джонката ще го пробута и този за 710 - така може да спечели 120 долара повече на година ???

Сори ама няма да стане. Или поне не виждам как ще дойдеш да живееш у нас, щото е малко тясно за 2 семействаBotzo написа:poumpy аз съм ти казал, че от мен няма да избягаш.
Врата до врата ще бъдем:idea:

Иначе апартамента е над мене на 3-ия етаж. Блока е почти български, собственика ни обича /щото си плащаме наема навреме и не създаваме проблеми/ много е удобно за новодошъл, защото помощта е на всеки етаж. Аз като гледам може да си пуснем един сървър от блока щото половината юзери са в нашия блок или окорните на него

Въпреки всичко много жалко че ще си отиде "бадева" хубавия апартамент

Апартамент...
Здравейте!Ние си търсим 3 1/2 или 4 1/2,но от август.Летим на 02.08,но сме в листа на чакащи.Семейство с 9-годишно дете.Можем ли да резервираме предварително(без да имаме познати) и как?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
имам два въпроса и моля за отговор:sara написа:haha.. az i edna priatelka plashtame za malak i goliam 3 1/2 do metro v dobar kvartal (ne cdn i ndg!) pod $400/mesecvladi написа:Moia go predadoh na novite za 460$ ama e 2 1/2. Interesno e dali za tazi tsena oshte se sreshtat 2 1/2 na svobodnia pazar na ostrova?
1. какво значи малък и голям 3 1/2
2. кой е добрия квартал ?
много примамливо звучи това 400 ....