Сериозно ? Тука тоя термин се ползва при колите.azzura написа:в Бг му викат тунинг
Бе в БГто викат на Биг-Мак комбото "Меню"..roumensp написа:Сериозно ? Тука тоя термин се ползва при колите.azzura написа:в Бг му викат тунинг
Няма да питам на какво викат "изчукана".azzura написа:А ако е много нацапана с грим е ''китосана''
В Калгари и Албърта остава доста стегнат пазара, по моя преценка. Добри работни места трудно се намират, предимно между познати и хора от системата, сакто и такива с добър опит и търсени умения. Това дето се обявява широко, е за доста непривлекателни длъжности.Unemployment remains a sticky issue.
Canada’s jobless rate, at 7.6 per cent, isn’t likely to budge much this year, Finance Minister Jim Flaherty said this week. Economists aren’t expecting any improvement when Statistics Canada releases its jobs data for January on Friday.
The rate did move lower at the end of last year, though the reason stemmed more from a drop in the number of people looking for work than robust job creation. And the rate remains much higher than the 6-per-cent levels in early 2008, with 1.4 million Canadians still out of work.
Анксели ви заблуждава... Канадските баби не одъртяват и си запазват стройните фигури за цял живот... Ей долу на снимката две канадски бабиanxeli написа:Tова трябва да е нещо строително, но на мен ми напомни окачените фасади на по-възрастните местни жителки - веждите ги закачат към косата, а бузите - зад ушитеIRA написа:В моята област, окачени фасади, има голяма раздвижване.... голям пазар ви казвам. То и в бг. хирурзите правят добри пари от това, поне тези сънародници нямат нужда от съвет
.
с интерес ще прочета статията аз за съжаление не мога да кажа нищо, само за Американския трудов пазар мога да кажа - че е по-добре - работа има, но са малко стиснати работодателитеazzura написа:Скоро не е обсъждана темата за безработицата в Канада и изобщо какво е положението на пазара на труда в момента.В ъмплоа Кебек гледам, че има обявени 3-4 свободни позиции, а по тях кандидатстват от 30 до 70 човека, че и повече.Имам информация, че в момента в Монреал например, почти не наемат нов персонал по фирмите.Та какво излиза? Новодошлите кацат от трън на глог?
А къде точно в Канада се случиха тези неприятни ситуации? Нали уж били много учтиви и мазно усмихнати канадците?!?Просто аз не съм доволен от Канада и от неусложливостта на Канадците - в Америка - дори и нещо да съм забравил някъде или непопълнил - в ДМВ-то, или друго, хората едни топли такива - усмихват се и казват - хайде, давай и стават нещата.
В Канада - точно обратното, заяждаха ми се за всяка запетайка
Канадците са "учтиви и мазно усмиханати", но американците са по-учтиви и по-мазно усмиханати, това е всичко.apple написа:А къде точно в Канада се случиха тези неприятни ситуации? Нали уж били много учтиви и мазно усмиханати канадците?!?Просто аз не съм доволен от Канада и от неусложливостта на Канадците - в Америка - дори и нещо да съм забравил някъде или непопълнил - в ДМВ-то, или друго, хората едни топли такива - усмихват се и казват - хайде, давай и стават нещата.
В Канада - точно обратното, заяждаха ми се за всяка запетайка