За чакащите интервю
Re: За чакащите интервю
Ninushevi, честито и от мен. Пожелавам ви бърза процедура в Букурещ и много скоро да напуснете простотията в нашата мила родина.
През последната седмица в такъв филм бях, че както съм подала документи преди 9 месеца почти и си чаках кротко, учейки разни езици, вече и аз като mufc почвам да горя от нетърпение да дойде сесията и да изчезвам по-бързо от тук.
През последната седмица в такъв филм бях, че както съм подала документи преди 9 месеца почти и си чаках кротко, учейки разни езици, вече и аз като mufc почвам да горя от нетърпение да дойде сесията и да изчезвам по-бързо от тук.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Нема такава държава!

http://www.moldavie.fr/spip.php?article1502"mufc написа:През 2008, 30% от сертификатите Виена ги е дала също на Молдовците, като страната няма дори и Канадско посолство.
Как така една малка страна с население наполовина да нашето е такъв голям фактор за Виена?
"От тук нататък шансовете да има сесия Февруари също намаляват.MUFC"
Какво те навежда на гази мисъл? :
Какво те навежда на гази мисъл? :

Така като гледам май ще останем за през май
здраве да е въпроса е крайното развитие на нещата да в наша полза
нали казват ,че хубавите неща ставали бавно 

mufc написа:Във Виена просто си харесват най-вече Молдовците.![]()
http://pmr.name/fr/catnews/obzory-po-mo ... avane.html"
Само дето в статията не пише нищо,че не харесват българи.

Dum spiro spero!
mufc, я престанете да гледате в чуждата паница и да иронизирате всичко, което видите и чуете. Не мога да разбера какво са ни виновни молдовците. Хората (от Виена) са си казали мнението: молдовците са идеални, защото са с висше образование, квалифицирани и с опит в съответната област и са с МНОГО ДОБЪР ФРЕНСКИ. Не че повечето от нас нямат висше образование (аз например имам 2) и нямат квалификация, но със сигурност ни куца френския или поне на придружаващия кандидат (или пък заявяваме нива, които не можем да покрием) в повечето случаи. Пък въпросния придружаващ кандидат също ще живее в Квебек и за да се адаптира френския в повечето случаи е повече от необходим. А молдовците си го учат в училище както в момента нашите деца учат английския и както едно време ние учехме руския - та как няма да са идеалните кандидати. Освен тях другите идеални са французите и онези по-черни хора от Магреб (щото за тях квотата е по-голяма от тази на цяла Европа). И всички това заради някакъв френски, дето емиграционните държат да се знае не само заради точките по процедурата, а и заради самата адаптация. Що не скачаш mufc срещу големия брой на сесиите в Париж например, а само срещу молдовците. При теб забелязвам някакви пристрастия и дискриминация спрямо останалите нации. Ама така е - на нас ни трябват виновни...и трябва да бъдат посочени с пръст. И кво от това - ще предизвикаш по-скорошна сесия ли с постоянното си мърморене. А като се вземе впредвид и масовите опити (къде успешни, къде не) да се манипулират фактите при подаване на документите, аз лично ги разбирам тези от Виена. И нека съфорумците дето пишат, че това с гледането под око на някои кандидатури било някаква маниящина на имиграционните офицери заради размазани печати, да вземат да замълчат. Лично аз съм чувала за какви ли не фалшификации и постоянно получавам въпроси на кандидати дали да не направят това-онова с този или онзи документ.... Така че аз лично съм на мнение, че патим заради разни тарикати, дето са ни създали лош имидж, както и заради броя на кандидатите, прескочили прага за интервю.
Извинявам се за дългия пост, но ми писна да чета глупости във форума. Би ми се искало като го отворя да прочета някакви смислени коментари...Ако ще си чешете езиците, ползвайте кварталната пивница...
Извинявам се за дългия пост, но ми писна да чета глупости във форума. Би ми се искало като го отворя да прочета някакви смислени коментари...Ако ще си чешете езиците, ползвайте кварталната пивница...
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Напълно подкрепям казаното от emili_vn и заявявам, че повече няма да бъдат допускани фриволни и безпочвени "анализи", а само достоверна и обективна информация.
Това е и целта на създаването на форума, защото от това имат нужда новите кандидат-имигранти.
А не от слухове и своеволни интерпретации на отделни събития и обстоятелства.
Това е и целта на създаването на форума, защото от това имат нужда новите кандидат-имигранти.
А не от слухове и своеволни интерпретации на отделни събития и обстоятелства.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!