:infant: :infant: :infant: :infant: :infant: :infant: :infant: :infant:anito написа:Goliam barzak si be, i bebeto naredi
![]()
hi.Kak e v Quebec.V Toronto ima rabota ama trudno se namira
I v Montreal ne e super, zatova ne se laji Silvia! Naemite predpolagam sa malko po evtini, zastrahowkite na kolite za ot 6 do 10 pati po evtini, pati6tata sa 10 pati po razbiti, nqma rabota, tuk sa nai-golemite rasisti w celq swqt moje bi (ima kompanii, kadeto rabotqt nad 200 du6i i sa 100 % quebequois), za darjawna rabota duma da ne stawa, trqbwa da vladee6 i 2 ezika otli4no, za da moje6 da si pomisli6 za hubawa rabota, powe4eto bg sa na 4erno i wzemat social, ami towa e, ob6to wzeto, a sega ti kaji za Toronto?
Bog mi s svidetel, 4e kazwam istinata! Vsi4ki go znaqt towa, no az ne pluq po Canada, az sam dowolen 4e sam tuk, moje da ba4kam na 4erno, moje da se zanimawam s hilqdi gluposti, no tuk uspqwam da spestq po 1000-1200 $ na mesec i sam mnogo po dowolen otkolkoto w BG. + towa skoro 6te po4na na bqlo i togawa 6te se uspokoq nacqlo...
- agentka007
Re: hi.Kak e v Quebec.V Toronto ima rabota ama trudno se nam
Oooo, jiwot da iskash! Krachma do krachmata... samo triabwa da se wnimawa s gadjetata, 4e takmo si haresash nqkoi, i toi se okaje gei. Oops.Ti towa li pita6? Ako ne - izwiniawai, 4e ne sam razbrala waprosa.silvia74 написа:Kak e v Montreal stavali za jiveene i imali rabota .
Kolko e zastrahovkata na kolata.