Здравейте приятели! Я да ви попитам аз в кой район на Монтреал да си търся апартамент? Къде е по-добре? намерих тука някои нещица,но не знам къде се намират...
http://www.sublet.com/spider/LeCityList ... 2243E%2D02
Апартамен в Монтреал?
- billybg
- Обратна връзка:
Апартамен в Монтреал?
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Здрасти Васко!
Може би първо трябва да си уточниш какво търсиш - като размер, време за наемане и цена.
За районите - да е близо до метро (то тук е действащо, а не бутафория като софийското)...

Може би първо трябва да си уточниш какво търсиш - като размер, време за наемане и цена.
За районите - да е близо до метро (то тук е действащо, а не бутафория като софийското)...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Бачка си, но обслужва основно хората от Люлин...Кума Лиса написа:Що да е бутафория софийското метро, бе ИванеМного добре си бачка даже.
Аз лично съм се возил 2 пъти на него, като 1-я беше от любопитство, т.е. само 1 път съм го ползвал за толкова години...
Разбира се, то е ново, ще набере сили...
Просто в Монреал метрото е основното звено, а автобусите го "сгъстяват", т.е. локално доразвиват.
Ти Лиске имаш ли си таквоз чудо или не?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- billybg
- Обратна връзка:
Zdravei bat Vanio, vijam 4e ve4e si dobre i se spravq6 6tom i net si ima6 daje
. Otnosno apartamenta iskam nqkyde 2 1/2 ili 3 1/2, no ne sym naqsno s rajonite i zatova pitam. A ina4e imam i kola. No kyde e po hubavo i po dobre? V koi rajon?
pojelavam si skoro da se vidim....s mnogo zdrave ot BG

"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Здрасти Васко!billybg написа:Zdravei bat Vanio, vijam 4e ve4e si dobre i se spravq6 6tom i net si ima6 daje![]()
. Otnosno apartamenta iskam nqkyde 2 1/2 ili 3 1/2, no ne sym naqsno s rajonite i zatova pitam. A ina4e imam i kola. No kyde e po hubavo i po dobre? V koi rajon?

Щом си с кола, няма проблем!
Когато ние избирахме апартамент, имахме 2 хубави предложения за Дорвал - спокоен квартал с много зеленина, но няма метро...
Но щом си моторизиран - нямаш грижи!