България губи стотици милиони заради ромския проблем

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Ivan1007

Re: България губи стотици милиони заради ромския проблем

Мнение от Ivan1007 »

IFF написа:Добре би било да им пратим в Шиптрия някоя и друга убава циганка,че с тия техните жени няма да имат никога шанс за мис Свят :D Да се подобри генофонда демек.
Нямаш си дори и идея за какво приказваш. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
IFF

Мнение от IFF »

Напротив,имам си много добра представа за албанците.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано. :wasntme:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

IFF написа:Напротив,имам си много добра представа за албанците.
Кога си била там за последно? ;)

Мисля, че ставаше въпрос за албанките всъщност. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

IFF

Мнение от IFF »

За държавата на квадратните глави ли говорим?Не стига че като характер са ужасни,ами и нямат никаква фаца.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

ablood написа:Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано. :wasntme:
А виж те това не трябва да си го поmисляш дори и на сън... :!: Иначе почваmе да говориm за реставриране на стария режиm и търсиm да наmериm един нов Бай Тошо, който да ни казва къде да живееm: Циганите аут! Селяните на село! Турците на полето и в строителството - слуги! Затваряне на границите!... :@ Ех, mа...у наследниците на другарите искаха всичко за себе си...Аmи ето получават го, барабар с циганите...а ние mожеm саmо отстрани да иm се радваmе и да иm викаmе:Горчиво! Горчиво!... :D Това е! Аз казах! Венсереmус!... :D :D :D
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

IFF написа:За държавата на квадратните глави ли говорим?Не стига че като характер са ужасни,ами и нямат никаква фаца.
Не разбрах, кога си била за последен път в Албания? :D

Аз говорех за Албания. Ти не знам за къде говориш. Да не е за Квебек? Това не е държава, а провинция в Канада. ;)

IFF

Мнение от IFF »

Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо :y:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

IFF написа:Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо :y:
Недей ги вижда и чува, аз също имам собствено мнение изградено на лични впечатления от Албания и мнението ми е съвсем различно от твоето. Генофонда им е доста разнообразен както на всички на Балканите и според мен е достатъчно да се поразходиш из гезмето на некой албански град за да видиш доста изразителни и красиви лица и фигури. :)

IFF

Мнение от IFF »

Ivan1007 написа:
IFF написа:Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо :y:
Недей ги вижда и чува, аз също имам собствено мнение изградено на лични впечатления от Албания и мнението ми е съвсем различно от твоето. Генофонда им е доста разнообразен както на всички на Балканите и според мен е достатъчно да се поразходиш из гезмето на некой албански град за да видиш доста изразителни и красиви лица и фигури. :)
Ти си бил по-добър разказвач на вицове и от Слави :rofl: :rofl: :rofl:
todorovi

Мнение от todorovi »

http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи :fubar:

Забележете, че гратисният период по заема вече тече и че "Черна точка за проекта е и отпорът от страна на местната власт, в последните месеци. Според администрацията, теренът при Максуда не е добре избран и трябва да се намери нов".
И това, ако не е преференциално отношение, не знам какво е. При положение, че на кадастралния план на Варна, цялата Максуда е едно "голямо зелено петно" :n:
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

todorovi написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи :fubar:
Запази си ги за тук.
todorovi

Мнение от todorovi »

kill_u написа:
todorovi написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи :fubar:
Запази си ги за тук.
Какво за там?
Аватар
7George

Мнение от 7George »

ablood написа:Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано. :wasntme:
Ще им трябват и малко българи или други, за субстрат. Може и доброволци. И ао не ги пускат да излизат оттам, не звучи лошо.
Embrace your climate change!
Публикувай отговор