...не мога да повярвам на очите си!!!
-
Plamen
Тогава само до такива мисли ти е било, кийпъре...като си те спомня седнал на куфарите...чакащ безпомощно...какво ли си си викал- тоя ако не дойде ще му пращам канадските мутри на "инвентаризация"
. Пак ще те посрещна
...още повече че Милото ще е с тебе...а с нея сме си стари авери...ако не беше тя щях да ходя гладен 2 години в Пирдоп... 
Ами на чейндж-бюрото на летището не става ли?Това трябва да е предвидено някак...Добре,че не ми се е налагало...проблема е откъде да си намериш 25 цента...аз търсих в България и никаде нямаше...
Кипъре,и аз още не съм се издължила на посрещачите си и ми тежи на съвестта-не си само ти...
В тоя град е невъзможно да паркираш без да ти съдерат кожата...Аз и това имах впредвид,като казвах,че никога няма свикна с движението по пътищата в Монреал
-
Plamen
Аз не съм го описвала. Само предложих да се предвиди такава статия, ако има заинтересовани. Обаче не се получиха никакви отзиви.JOY написа:Защо,бе?Какво им е на телефоните?Разкажи пак,аз май нищо такова не съм чела...За любителите на силни преживявания: Ползвайте телефоните на Бел още при пристигането си! Незабравимо!
Не бях се сещала, че ако искаш да звъниш в Монреал, проблемът ще са само 25-те цента. Ние искахме да се обадим в Квебека града, защото нашите посрещачи щяха да ни чакат там на автогарата, и трябваше да знаят как се придвижваме все пак. А после и в БГ-то трябваше да се обадим, че нашите бяха изтръпнали да не падне самолета или пък Бен Ладен да ни е спътник. Как можеха да чакат още едно денонощие? Ей тва беше шоуто: междуградския разговор, респективно международния.
Обичам да преча
-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка:
Taka e Joy.
Mnogo, ama mnogo trudno e chovek da se otblagodari tuk na horata, koito sa go posre6tnali..
може би се опитваме да помогнем на някои след нас... аз поне опитвам. и ми се струва недостатъчно.
Както и да е, важно е да сме си приятели.
Днес нещо съм много романтичен... може би защото след няма и 10 дни ще сум си в БГ и ще видя съкровището си...
Хайде пак мерси на Пламен и на другите, които ми помогнаха, но са скромни и искат да са в тайна...
Mnogo, ama mnogo trudno e chovek da se otblagodari tuk na horata, koito sa go posre6tnali..
може би се опитваме да помогнем на някои след нас... аз поне опитвам. и ми се струва недостатъчно.
Както и да е, важно е да сме си приятели.
Днес нещо съм много романтичен... може би защото след няма и 10 дни ще сум си в БГ и ще видя съкровището си...
Хайде пак мерси на Пламен и на другите, които ми помогнаха, но са скромни и искат да са в тайна...
- Sneji
- Най-любезен форумец

Браво на Пламен!
Ани, има си начин да звъннеш, но е доста скъпичко. Ние пътувахме с французите и на летището в Париж видяхме, че ако имаш кредитна карта, можеш да си платиш разговора с неия. Загубихме 15 мин. докато разучим как страва и като стана, още преди да сме говорили апарата си взе от картата 50 евро
. Е, после се лепнах за апарата и докато не ги изговорих - не мирясах. Та от тогава с кредитна карта разговори не плащам!
Ани, има си начин да звъннеш, но е доста скъпичко. Ние пътувахме с французите и на летището в Париж видяхме, че ако имаш кредитна карта, можеш да си платиш разговора с неия. Загубихме 15 мин. докато разучим как страва и като стана, още преди да сме говорили апарата си взе от картата 50 евро
A, Joy znachi sme imali podobni izjivyavaniya s vizite. Na men mi byaha zabravili da slojat nyakakv kod na medicinskoto, koyto tryabvalo da se vpishe nad vizata, che i za nego chakah dva dni, no kato go poluchih i nego samo zvannah edin telefon na my best friend i to nali vakanciya okolo Christmas, mnogo moi priyateli se byaha vrnali otkade li ne, sabrahme se 10 choveka i mnogo trogatelno me izpratiha kam Canada. Ama pak se prsnaha po sveta, no stiga spomeni.
Telefonite na Bell sa OK, samo che az kato doydoh i kato me stovariha na avtogarata v Ottawa byah super razvalnuvan, no shashnat i nyamah nikakvi moneti. No, edin ruski imigrant mi dade edin quarter i izobshto dobre che ima dobri hora. Toya imigrant mi zatvrdi mnenieto, che hoata vinagi tryabva da se priemat individualno, a ne ot kakva nacionalnost sa.
Telefonite na Bell sa OK, samo che az kato doydoh i kato me stovariha na avtogarata v Ottawa byah super razvalnuvan, no shashnat i nyamah nikakvi moneti. No, edin ruski imigrant mi dade edin quarter i izobshto dobre che ima dobri hora. Toya imigrant mi zatvrdi mnenieto, che hoata vinagi tryabva da se priemat individualno, a ne ot kakva nacionalnost sa.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид
- miloto
- Обратна връзка:
Dnes kupih biletite, veche niama kak da se izmakna ot patuvaneto. He, he.Plamen написа:Тогава само до такива мисли ти е било, кийпъре...като си те спомня седнал на куфарите...чакащ безпомощно...какво ли си си викал- тоя ако не дойде ще му пращам канадските мутри на "инвентаризация". Пак ще те посрещна
...още повече че Милото ще е с тебе...а с нея сме си стари авери...ако не беше тя щях да ходя гладен 2 години в Пирдоп...
Planka, obeshtavam, jivot&zdrave kato se vidim sled naikolko sedmitci da se saberem na vkusni vegetarianski gozbi, da piem po edna rakia, i da si spomnim dobroto staro vreme....
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Сега разбирам защо Българите зад граница гледат да стоят колкото е възможно по-далеко!neli написа:a be plamtcho , ti da ne si dobrovolec kam letishte dorval i da posreshtash vsitchki novobranci??? /ha-ha-ha/ nie pristigame na 12 , ama ne sme si poratchvali orkestar , osven ako ne e zadaljitelno?
Защо реши Нели, че сме новобранци?
Незная ти откога си във форума, но аз го посещавам ВСЕКИ ДЕН от ДВЕ ГОДИНИ. Я да те питам, Пламен като искаше да правим френския речник ти включи ли се? Или може би беше на изпращането на Пламен на първото събиране в Баба Яга на 8 юни 2002 г. Защото Аз изминах 450 км за тази среща. Така, че не се смятам за новобранец!!!! Когато не познаваш човека не прави изказвания!!!! Освен това е хубаво да видиш, че една от темите в портала е написана от мен! А ти дали си написала нещо????
Така, че смятам, че съм си заслужила посрещането на Дорвал. Разбира се от музика няма нужда!!!
Тук е момента да благодаря на ВСИЧКИ, които пишат в този форум и най-вече на Пламен!!! Имена няма да споменавам, защото 1000 % Ще изпусна някого!!! Те се знаят кой са!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!БЕЗ ВАС МЕЧТАТА МИ НЯМАШЕ ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!!! БЛАГОДАРЯ!!!!
silve , zashto tozi ostar ton , be dusha? po novobranci imah predvid novodoshli balgari. na izprashtane na plamen ne sam bila, zashtoto ne si ostavih bolno deteto v kashti , za da propatuvam blizo 300km . i nai-vetche NE SE PRITESNIAVAI NIAMA DA SAM BLIZO DO VAS. ne se opravdavam za dumite si , no ako beshe protchela po-dobre , napisah /ha-ha-ha / , za da si litchi po-shegovitia mi ton sled polutchavane na vizite ni, a ne pisimistitchnia i molesht za pomosht ton ot predi niakolko meseca. pak da si priznaia makar i predi 10 godini da sam kacala i otlitala ot dorval , sega pak se tchuvstvam novobranec. no tova men ne me obijda. vse pak ti jelaia mnogo uspeh i v novo... jivot v canada. neli
-
Plamen
Po toia povod edin vits....
Lejat si maj i jena v legloto sled dalga razdiala (komandirovki, rabota...znaete kak e). Izvednaj na vrata se zvani.
-barzo prez prozoretsa. Tova e maja mi- vika jenata
maja skacha i bez da misli mnogo izhvarcha prez prozoretsa...
sled malko se podava usmihnat (te bili na parvia etaj)
-Eh, jena, mnogo sme se iznervili naposledak...
Ta taka...po malko nervi. Silveto e gotina i sas sigurnost ne e razbrala nameka za novobrantsite...Silve, novobranets e chovek koito ima oshte mnogo da uchi v dadenata situatsia...a vie shte ste tochno takiva. Viarvai mi...nemojesh da si predstavish i za mig kakvo vi chaka...vseki se misli za podgotven i hop...iznenada...nie shte se postaraem da ia napravim po-malko nepriatna, no ostanaloto e pat, koito triabva sam da izvarvi vseki ot nas...truden, no slaven. Nali taka pishesh Botev...
Lejat si maj i jena v legloto sled dalga razdiala (komandirovki, rabota...znaete kak e). Izvednaj na vrata se zvani.
-barzo prez prozoretsa. Tova e maja mi- vika jenata
maja skacha i bez da misli mnogo izhvarcha prez prozoretsa...
sled malko se podava usmihnat (te bili na parvia etaj)
-Eh, jena, mnogo sme se iznervili naposledak...
Ta taka...po malko nervi. Silveto e gotina i sas sigurnost ne e razbrala nameka za novobrantsite...Silve, novobranets e chovek koito ima oshte mnogo da uchi v dadenata situatsia...a vie shte ste tochno takiva. Viarvai mi...nemojesh da si predstavish i za mig kakvo vi chaka...vseki se misli za podgotven i hop...iznenada...nie shte se postaraem da ia napravim po-malko nepriatna, no ostanaloto e pat, koito triabva sam da izvarvi vseki ot nas...truden, no slaven. Nali taka pishesh Botev...
-
Plamen
Казвай как- с оркестър- без оркестър...няма да се излагаме я...казвате кога, с кой полет и колко сте и готово...neli написа:a be plamtcho , ti da ne si dobrovolec kam letishte dorval i da posreshtash vsitchki novobranci??? /ha-ha-ha/ nie pristigame na 12 , ama ne sme si poratchvali orkestar , osven ako ne e zadaljitelno?