превоз на животно до Канада
Re: превоз на животно до Канада
Животните, които се пренасят имат задължително индетификационен чип. Няма как да бъдат подменени, разменени и прочие.
Авиокампаниите не разрешават пренос на животни под 3 мес. възраст.
Цената е според теглото. Има си тарифа.
Необходима е да се направи запитване до авиокомпанията и то доста отрано и тя да даде потвърждение, че поема да изпълни превоза. Има вариант и за карго превоз, осигурен от друга фирма, а не от авиокомпанията.
При определени климатични условия също може да бъде отказан превозът- например много ниска външна температура или през определени месеци в годината.
Авиокампаниите не разрешават пренос на животни под 3 мес. възраст.
Цената е според теглото. Има си тарифа.
Необходима е да се направи запитване до авиокомпанията и то доста отрано и тя да даде потвърждение, че поема да изпълни превоза. Има вариант и за карго превоз, осигурен от друга фирма, а не от авиокомпанията.
При определени климатични условия също може да бъде отказан превозът- например много ниска външна температура или през определени месеци в годината.
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
направих запитване на поне 6 спедиторски фирми, а австрийските аеролинии изчислиха, че ще е около 400 долара превоза от София до Ванкувър.
Ако чак толкова ти требе куче - мога да питам един мои познат - тои е във вашия град но развъжда ловни кучета - тои е ловец но овчарки няма.
Не знам цените но по преположение за 400 кандеца би требвало да мойе да се снабдиш с куче -на тоя агент кучетата са маркови така да се каже- ходил съм у тях - голям зверилник е .
Не знам цените но по преположение за 400 кандеца би требвало да мойе да се снабдиш с куче -на тоя агент кучетата са маркови така да се каже- ходил съм у тях - голям зверилник е .
Искам куче, което да отговаря на германските стандарти за немска овчарка. Тук такива кучета са между $1500-2000. Всички други кучето, които се продават на по-ниски цени не са регистрирани и не са истински немски овчарки. Има някакви други, които са северноамерикански кучета, които нямат нищо общо с европейските стандарти на немски овчарки. В USA хубавите овчарки , които отговарят на немските стандарти са около $2000-2500.
Който веднъж е имал немска овчарка вкъщи не иска да има друго куче.
Който веднъж е имал немска овчарка вкъщи не иска да има друго куче.
Ясно - искаш точно определен модел .......сори- в тоя случаи не мога ти помогна.
Като гледам недоволните от Канада из форума си мисля че авиокомпаниите са извозили бая телета насам.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Пост на месеца..some написа:Като гледам недоволните от Канада из форума си мисля че авиокомпаниите са извозили бая телета насам.

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

A,kakво ще кажете за приютите,те също са добра алтернатива.Вместо да мъкнете животни,ето ви лесен начин,ако чак толкова ви е притрябвало животинче. В Канада би трябвало да има приюти....!
Другото което е,че в Канада важът много строги закони...докато им свикнете.То не е,като да го пуснеш из блока в БГ....там глобяват.
Другото което е,че в Канада важът много строги закони...докато им свикнете.То не е,като да го пуснеш из блока в БГ....там глобяват.
Системата се разпада вече тука,всички си имат животни,перални,ремонтират си колите в гаражите....Всичко това е уж забранено.martatabs написа:A,kakво ще кажете за приютите,те също са добра алтернатива.Вместо да мъкнете животни,ето ви лесен начин,ако чак толкова ви е притрябвало животинче. В Канада би трябвало да има приюти....!
вече имам куче.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Да ти е живо и здраво и много радост с него.
А, да! И да слуша!
А, да! И да слуша!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Дай снимки. От къде го взе? Толкова са сладки като малки, акато пораснат стават едни досадници.prace написа:вече имам куче.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Взех я от winnipeg. Превозиха ми я до Ванкувър. Обаче не знам как се качват снимки в форума. Малко съм некадърна.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
prace написа:Взех я от winnipeg. Превозиха ми я до Ванкувър. Обаче не знам как се качват снимки в форума. Малко съм некадърна.
Малко???

Закачи я някъде "онлайн" и сложи линк тук.. Останалото ние ще го измислим..

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for