Пропадна асансьор с 9 бременни в ”Майчин дом”

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
miteto
Модератор

Re: Пропадна асансьор с 9 бременни в ”Майчин дом”

Мнение от miteto »

И пъченето по форуми влиза в картинката къде?
jovani

Мнение от jovani »

miteto написа:И пъченето по форуми влиза в картинката къде?
Малко да се поразтуша с утехата, че има и по-големи лузъри от мен :rofl:
Сори, шегата е малко грубичка.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ами кво така си е. Който и човек да хванеш, винаги има няколко доста по-бедни от него и няколко доста по-богати от него. Щом тва ти е утехата (мерене на кожени инструменти по форуми), so be it ;)
jovani

Мнение от jovani »

miteto написа:Ами кво така си е. Който и човек да хванеш, винаги има няколко доста по-бедни от него и няколко доста по-богати от него. Щом тва ти е утехата (мерене на кожени инструменти по форуми), so be it ;)
Ти за телевизорите нищо не каза в другата тема, видя ли какви дийлове ти намерих в България? И то без да се разхождам до Илиянци...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ми мен ми омръзна да мерим пържоли и екрани та спрях да я чета темата с телевизорите, но като гледам как се е засилил канадския долар, скоро може да излезе че телевизорите в БГ са 2 пъти по-евтини оценени в канадски долари, като стане 2 лева за 1 CAD :D Проблема е, че нито на мен ми плащат в левове, нито на българите в CAD, така че оставям ти за домашно да мислиш къде телевизорите са по-изгодни.
Пък аз гледам че нищо не каза по въпроса в другата тема, та ще повторя да видим колко забавен можеш да станеш с измислици-премислици :D
1. Има ли по-голяма дупка на кавала от нас в икономическата единица наречена Европейски Съюз?
2. Има ли по-голяма дупка на кавала от нас с изключение на Македония и Албания в географската единица Европа?
Отговори си на тези въпроси и после разпъвай локуми за подправени класации по "стандарт на живот". Една-две подправени, ок, ама те всичките такива бе Джованка - световната конспирация яко ги подправя тия класации нещо?
speedy

Мнение от speedy »

jovani написа: Ама напоследък само аз ви разправям за проблемите и доходите си, не иска някой друг да се похвали с успехите си в Канада...
Сега гледам в оценката на данъчната ми декларация, дето пристигна днес едно число: 53 890.86.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

И ти няма как да се върнеш за заплата значи :lol: :lol: :lol:
Добре, че Боко не работи само за заплата, че туко виж взел та имигрирал и той :lol: :lol: :lol:
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

jovani написа: ...Че на мен дори и в Куба много ми харесва, та една България ли ще ме уплаши?...
Извинявай, Бейби jovani, какво точно ти хареса в Куба? :^)
Хотелите за чужденци, които вече междувпрочем са с доста повредено качество...Давам веднага пример: Преди 4 години хотелски комплекс във Варадеро ,собственост на холандска фирма е посещаван от мои близки. Всичко е на 6!!! Миналата година същия хотел е посетен пак от моя позната...Той вече е собственост на кубинците. Резултат: скапана храна, изнудват те за всяко нещо, тичаща по телевизора мишка, котка която храни малките си от декоративното езерце със също така декоративните рибки....Или може би ти хареса живота на кубинците, които живеят в коптори без прозорци, а старите части на градовете, които имат някаква археологическа стойност напомнят много с олюпените си мазилки на българските такива... :lol:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Брей спиди, това такс ретърна ли ти е, бравост :P !
Циганите - на Сатурн !
speedy

Мнение от speedy »

anxeli написа:Брей спиди, това такс ретърна ли ти е, бравост :P !

За съжаление - не. Не се хваля, а се оплаквам.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

speedy написа:
jovani написа: Ама напоследък само аз ви разправям за проблемите и доходите си, не иска някой друг да се похвали с успехите си в Канада...
Сега гледам в оценката на данъчната ми декларация, дето пристигна днес едно число: 53 890.86.
Това предполагам, че не е семейно , а на човек?....Да не говорим, че някои го взимат x 2 само единия...при това със законно платени данъци!!!...А, пък за собствен бизнес да не говорим!!! Връщайте се в България, че много намаляха балъците и няма кой да работи да изкарва за другарите там!!! :P
А-аа, пак да се върна на темата за Куба...Един мой приятел канадец ми сподели,че никога не ходи там, щото толкова мрази комунистите, че не иска парите от ваканциите му да отиват за подпомагане на омразния режим на Фидел Кастро!!! ;) Има и други хубави места за почивка, Де-еей! 8)
speedy

Мнение от speedy »

И аз обичам Куба и кубинците. И канадците, и българите и чехкините.... ъ-ъ-ъ-ъ... чехите, исках да кажа (по-обобщаващо). Нямам нищо против циганите, но мразя циганията.

Обичам да се возя на автобус, метро и асансьор. И на кола също, но обикновено се налага аз да карам. Обичам и пеша да ходя, ако не е много студено или горещо. Мразя да ме извозват.

От Канада не мърдам (засега). Вчера докато се возих в масовия транспорт, срещнах един колега отпреди време - канадец от Монреал, заселил се в Торонто. От дума на дума стана въпрос, че преди 2-3 години с жена у се заоглеждали с цел да се заселят по някои от карибските острови, особено тия с по-малки данъци и северноамерикански заплати. Родителите на жена му имат къща в "walled compound" на един остров (не от най-хубавите). Да ама като погледнали децата си - на 3 и 6 години - и решили, че няма да се преселват. А мойта тъща изобщо няма карибска къща, тъй, че и ние с жената и децата ще стоим закотвени.

Е това е. А асансьори не падат само там, кьдето ги няма.
zorina

Мнение от zorina »

:D :D :y:
zorina

Мнение от zorina »

Павел написа:Взехте ми думите от устата - снимките които съм постнал, са от всеки средностатистически бг квартал, не от някое циганско гето. Никой не отрича, че в САЩ или Канада има мизерни квартали. Обаче има и супер такива, за разлика от БГ. Най-"намазаните" в София - Бояна, Драгалевци и Симеоново дори нямат канализация, още карат на септични ями. На места няма дори улуци или ако има такива, са с остатъчен асфалт от тошово време. Например, ако искаш зимата да отидеш до къщата на Боби Мийахлов, ти трябва верижно МПС. В същите тези квартали, редом до огромни къщи в стил мутробарок (без никакава зеленина около тях, обаче задължително с по 5-6 метрови дувари с камери и дори караулки) има и кокошкарници, останали от местни стари софиянци. Джовани спомена за ЛА - там дори в най-престижните квартали, може би в света -Бел Еър, Бевърли Хилс, Брентууд, Пасифик Палъсейдс, Малибу, Палос Вердес, е пълно с къщи без всякаква ограда или със символичните "пикет фенс".
В Бг няма нито един свестен и чист парк, езера, планини и плажове са осеяни с камари от боклуци - пликове от супермаркета, тоалетна хартия, презервативи, спринцовки, фекалии - кучешки и човешки и фасове, планини (Жени да ми прости тавтологията) от фасове и слънчогледови семки.
Опитвам се да му обясня на Джовани, ама той все не вдева, че в Бг дори и много пари да имаш, нямаш избор на квартал или съседи. Нямаш избор и на много други неща, които той ще ги види още на 2-3 месец, след като му премине еуфорията по окончателното прибиране.
Дано да си го признае, дори и само пред себе си.
това към Павел. ако считам нещо за абсурдно.... честно да си кажа и минутка няма да отделя да се ровя да изучавам "абсурдното" и прогреса му и /или регреса и тн... и така и не разбирам връзката ти с "абсурдното" и терзанията ти..
В БГ има много красиви и достъпни и чисти места за всеки. но не всеки може да ги види..пожелавам ти да ги откриеш!
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

zorina написа:В БГ има много красиви и достъпни и чисти места за всеки. но не всеки може да ги види..пожелавам ти да ги откриеш!
А има, има...над 2000 м в Пирин,Рила, в гората на Балкана, :rain: :sun: :f:.... даже в Жеравна е почти девствено....преди 7-8 години нямаше де дори една супа да хапнеш....А, сетих се миналото лято посетих и Ковачевица....много хубаво и чисто...роден примитивизъм, ама на мен ми хареса!...Хареса ми също, че преди това минахме през едно помашко село, където циганията беше пълна, но затова пък по улицата играеха деца,....докато в българското село имаше туристи, няколко баби, броещи се на пръсти, местният пиянка и двама цигани, които продаваха китеници...Ако не вярваш мога да го подкрепя и със снимки... ;)
Публикувай отговор