Торонто
Торонто
Искам да попитам хората които имат автомобили в Торонто , задължителни ли са предните номера на колите или е както в Кебек ?
Re: Торонто
Задължителни саniki477 написа:Искам да попитам хората които имат автомобили в Торонто , задължителни ли са предните номера на колите или е както в Кебек ?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- optics
- Модератор
А защо някой би си "несложил" номера отпред ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Еми защото е нормално да имаш един номер, а не два еднакви. Ти имаш ли два паспорта дето единия да си го държиш отпред, а другия - отзад?
По принцип регистрационния номер не е свързан с превозното средство, а със собственика т.е. ако аз имам 32 превозни средства, а в движение е винаги едно щото аз го карам е нормално дас имам един номер и да го местя.
По принцип регистрационния номер не е свързан с превозното средство, а със собственика т.е. ако аз имам 32 превозни средства, а в движение е винаги едно щото аз го карам е нормално дас имам един номер и да го местя.

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
troll написа:Еми защото е нормално да имаш един номер, а не два еднакви. Ти имаш ли два паспорта дето единия да си го държиш отпред, а другия - отзад?
На английски му викат license plate, демек табела, а не номер. В повечето нормални страни, провинции и щати на колата има две табели с един и същи номер.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Троли,едно време в Бгто ,само каруцата на дядо петко от Коньош имаше номер отзад,на магарето за кво му е номер !?!troll написа:Еми защото е нормално да имаш един номер, а не два еднакви. Ти имаш ли два паспорта дето единия да си го държиш отпред, а другия - отзад?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Eh!
Значи регистрационната табела, на която първоначално е пишело името на собственика и регистрацията му, е само една!
В един момент са почнали да слагат копие и отпред с цел опознаване при идване, а не като му видиш номера и той заминал. Точно поради тази причина колите на ЦК на БКП нямаха номер отпред.

Значи регистрационната табела, на която първоначално е пишело името на собственика и регистрацията му, е само една!
В един момент са почнали да слагат копие и отпред с цел опознаване при идване, а не като му видиш номера и той заминал. Точно поради тази причина колите на ЦК на БКП нямаха номер отпред.

А дипломатическите така бяха "подредени", че се знаха кои са братски и кои са вражески

:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
В Калгари си има само един номер, изотзадзе 

- optics
- Модератор
Всъщност да, аз имам повече от един паспорт, да не уточнявам колко, че "другарите" не спят.
И точно така - струва ми се нормално колата да има опознавателни табели както отзад, така и отпред. Другото ми идва малко като прекалена демокрация.
Един вид - аз съм свободен гражданин, кой си ти че ще ми слагаш табела да ми загрози красивата броня.
Искам да ги видя същите тия свободни граждани дето не искат и безплатно здравеопазване, как ще реагират когато им предложат чип в главата (или другаде...
) като "единствено" средство против набъбващия тероризъм. И дали ще са толкова свободолюбиви и тогава.
И точно така - струва ми се нормално колата да има опознавателни табели както отзад, така и отпред. Другото ми идва малко като прекалена демокрация.
Един вид - аз съм свободен гражданин, кой си ти че ще ми слагаш табела да ми загрози красивата броня.
Искам да ги видя същите тия свободни граждани дето не искат и безплатно здравеопазване, как ще реагират когато им предложат чип в главата (или другаде...

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
optics написа:Всъщност да, аз имам повече от един паспорт, да не уточнявам колко, че "другарите" не спят.
Искам да ги видя същите тия свободни граждани дето не искат и безплатно здравеопазване, как ще реагират когато им предложат чип в главата (или другаде...) като "единствено" средство против набъбващия тероризъм. И дали ще са толкова свободолюбиви и тогава.
Нещо бьркаш много яко основните човешки права и свободи с прищевките на сулио и пулио.
Би ли ми отговорил на следният вьпрос? Защо да не се сложат номера и на тавана и на латералните страни на колите? Като си отвориш на вьпросите на кой служи най-вече номерьт и в какви ситуации им трябва най-често ще видиш, че номерьт отпред е толкова полезен като номер сложен на тавана и на латерланите страни.........
Давам ти два примера, когато преден # е необходим - не на всички кръстовища има камери снимащи и отпред, и отзад във всяка посока на движение. Преди 2000 г, когато в Калифорния не бяха задължителни предните #-ра, полицаите получаваха снимки на нарушители, хилещи се и показващи среден пръст на камерата. В подобна ситуация, евентуално номер поставен на тавана също би послужил, само че май не е много удачно да се дупчи ламарина, вместо пластмасовата броня
Втори пример - представи си хит енд ран назаден, до някой по-далечен драйвуей или кръстовище, където бягащия може да се обърне и да избяга вече напред с мръсна газ. Ако случайно е имало свидетел намиращ се отпред на инцидента, как ще види липсващия преден номер?

Втори пример - представи си хит енд ран назаден, до някой по-далечен драйвуей или кръстовище, където бягащия може да се обърне и да избяга вече напред с мръсна газ. Ако случайно е имало свидетел намиращ се отпред на инцидента, как ще види липсващия преден номер?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Ами на платените магистрали как ще си платите, изодзаде ли да ви снимат
?

Циганите - на Сатурн !
Имаш ли два идентични/еднакви паспорта?optics написа:Всъщност да, аз имам повече от един паспорт, да не уточнявам колко, че "другарите" не спят.
Искам да ги видя същите тия свободни граждани дето не искат и безплатно здравеопазване, как ще реагират когато им предложат чип в главата (или другаде...) като "единствено" средство против набъбващия тероризъм. И дали ще са толкова свободолюбиви и тогава.

anxeli написа:Ами на платените магистрали как ще си платите, изодзаде ли да ви снимат?
Ми те точно отзад те снимат

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев