otlozeno interwu za 2005g.-???????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
biba

otlozeno interwu za 2005g.-???????

Мнение от biba »

nakratko! prez fewruari 2004g. izpratihme wtorite dokumenti.Prez mart mesec 2004g., po telefona, ot Wiena mi se obadi sluzitelka na canadskoto posolstwo za da ni popita -udobna li ni e data za interwu na 20.04.2004g.
Po obektiwni pri4ini az pomolih za otlagane na interwuto.Sluzitelkata kaza 4e niama problemi, i 4e tia s pismo ste ni uwedomi za nowata data na interwuto.Dnes 11.05.2004g., polu4awam pismo ot Wiena s data za nasro4eno intervu na ----29.07.2005g.----???? normalno li e towa spored was, slu4walo li se e na niakogo takowa goliamo otlagane, wazmogno li e da e stanala niakakwa gre6ka? Ima li wazmoznost po nikakaw na4in da se swarza s posolstwoto w Wiena za da popitam dali niama gre6ka?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Еее това би било доста грубо от тяхна страна - според мен е напълно възможно да са объркали годината - та нали сега почнаха да определят (пращат) дати за интервюта за края на юли месец - така че логично е да е 29.07.2004.
Обаждаш им се и ги питаш, дали няма някаква грешка - друг начин ми се струва, че няма. Е, може и по факс да изпратиш отговор на писмото - практиката засега показва, че обръщат внимание на факсовете :-)
gogo

Мнение от gogo »

Zdrasti! Za da polucha info za moeto interwju, az pratih e-mail. Otgoworiha mi oshte na sledwashtiq den sled wtoriq e-mail, kojto im bqh pisal w ramkite na edna sedmica. Adres-oficialniqt adres na posolstwoto wyw Wiena + kopie do

Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca ,

koqto e nqkakwa klechka tam (adresa go namerih tuk w nqkoj ot postingite).
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей!

Според мен е станала грешка при изписването на годината! Вероятно са искали да напишат 2004 год., но вместо това са написали 2005 година! Можеш да им се обадиш, да им пратиш факс или да им пуснеш един имейл и да ги попиташ дали не е станала грешка от тяхна страна!

Хайде и успех на интервюто! :lol:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: otlozeno interwu za 2005g.-???????

Мнение от yaiuat »

biba написа:nakratko! ...?
Nai-veroqtno e greshka

Iskam da te pitam ti kolko si se ocenila po frenski i na mobilen telefon li ti zvanqha?
biba

Мнение от biba »

samocenila sam se po Frenski na 11.Da obadiha mi se na mobilen telefon.Za6to pita6 za telefona?
Заключено