Zdraveite
Imam nujda ot pomosht
Preminah interviuto uspeshno, i na samoto interviu mi dadoha dva komplekta sertifikata za selektzia. Edinstvenata razlika mejdu tiah e che dolu v desnia agal pishe TITULARE na edinia, a na drugia "Emigratzia v Kanada". za vtoria komplekt mi zashtipaha i edin list s internet adresite na dokumentite.
Vaprosa mi e dali triabva da izpratia tozi vtroria komplekt v original ili triabva da napravia kopie na edin ot dokumentite i nego da go pratia.
Gluposti , kak shte izprashtash kserokopie , izrishno v dokumentite pishe ce iskat kserokopia na vsicki dokumenti s izklucenie na svidetelstvoto za sadimost i CSQ . I poneze imash dva sertifikata ediniat e za teb , tozi na koito pishe : 1-TITULAIRE , a na drugiat koito pishe 2-IMMIGRATION CANADA - nego go izprashtash v posolstvoto ( ORIGINAL ) , a ne kserokopie !
Botzo написа:Yavor Тия явно си сменят системите когато им е кеф !
Botzo , nishto ne sa smeniali , ami javno v Arzentina si praviat kakvoto si pozelajat , kato cheta za kakvi srokove govorish ce se caka , mai-naistina po-cesto triabva da minavash prez Posolstvoto i da im napomniash , ce gi cakash ! USPEH i dano se zadvizat po-barzo dokumentite ti , za da ne se nalaga da hodish v Quebec v nai-golemiat stud (-35°)
nibis написа:Yavor , sledvai instruktsiite , koito sa ti prikrepeni kam CSQ ......
I az tova te savetvam sledvai instrukciite (!)
Na lista za proverka na dokumentite e napisano cerno na bialo - KOPIE de CSQ .
No triabva da razbirash dobre frenskia ezik za da pravish razlika mezdu KOPIE & XEROKOPIE !
Daniel G Katev mnogo dobre kazva : Chetete be hora , chetete !!!
No edno e jasno ce dori i kserokopie da izpratish niama da te varnat , samo shte si kazat : "Oshte edin balgarin , koito ne znae dobre ezika !"
No tova ne e fatalno !
Копие, ксерокопие никъде в документите не се прави такова разграничение а си пише навсякъде копие. Аз лично не съм пращал никакъв оригинал на сертификата защото прочетох копие! а и нямах избор тъй като имах само 1 оригинал(без оригинално копие ) , а не както е при някой по 2. Затова си мисля че абсолютно никакво значение няма какво точно копие се праща
аиде и както казват някой във форма
успех и за напред