Успешно интервю на 6.05. при г-н Ривар

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
NaviD

Успешно интервю на 6.05. при г-н Ривар

Мнение от NaviD »

За радост и ние минахме успешно!

Ривар беше много любезен и усмихнат, говори разбираемо-не разбрах само два въпроса отчасти, но преводачката се намеси и нямаше проблеми.
За тези които са след нас: учете за икономиката на Квебек ,особено за Вашия бранш. много ме пита и за приятелите-защо не съм ги писал в документите, откъде ги познаваме, какво работят , от кога са там и т.н.
Аз съм маш. инженер със 8 години по специалността: фрнски 5/5, английски 8/10. Жена ми с средно: френски 5/5, но се притесни и трябваше на български да обяснява точно какво работи ( учи френски от два месеца). На английски не я пита нищо.

Това е . Ако някой го интересуват повече подробности да пита.
Продължителност на интервюто: 50 минути с разпечатване на сертификатите.

Успех на всички!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Пращайте сега формулярите и документите и бързо да финализирате процедурата с визите в ръка!!!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Браво! И успех и в оставащите стъпки! Ще се чуем за подробности! Сега поливайте..... :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено