СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ

Мнение от estoyanova »

За всички сънародници в СА които може би още не са разбрали.Днес бяха обявени смъртни присъди за 5-ма БЪЛГАРИ.Независимо дали са в Либия или друга страна,те са БЪЛГАРИ.Един процес който е толкова сложен,колкото и политическите игри във всяка една друга държава.
Разбира се,това не е окончателно решение и би могло да се обжалва,но....има ли НАДЕЖДА?
СМЪРТНИ ПРИСЪДИ 2004?????????
И каква е тази съдба за българският народ,вечно да е спрягано името му като крадец,убиец,а вече и МАСОВО И УМИШЛЕНО заразяващ със СПИН невинни деца.
Аз съм изумена,потресена и дори унизена от политиците ни,които тръбат колко МНОГО са направили за тези хора там.Но ако някой иска моето мнение,то е,че тези хора,гниещи в либийски затвор бяха отписани от БГ политиците още от самото начало.Защото всички други нации като ПОЛША,ЧЕХИЯ,ФИЛИПИНИ изтеглиха СВОИТЕ.Точно на тези БГ политици не им пукаше особено.
Имаше едно произведение" НЕМИЛИ-НЕДРАГИ"........
Днешният голям празник ГЕРГЬОВДЕН-ПОБЕДОНОСЕЦ е тъжен в БГ....
Дали е случайно и това??????
ivaiilo

Мнение от ivaiilo »

Много тъжно, пет год. протакане и накрая това.
Сигурен съм, че са невинни, кой би отишъл да работи в араб. трана, като знае какви са законите там и ще реши да убива ара. деца...
Не знам дали има възм. за обжалване, но се надявам това да не е окончателна присъда.
Ивайло
снимки от Ванкувър.
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/albums.php
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

ivaiilo написа:Много тъжно, пет год. протакане и накрая това.
Сигурен съм, че са невинни, кой би отишъл да работи в араб. трана, като знае какви са законите там и ще реши да убива ара. деца...
Не знам дали има възм. за обжалване, но се надявам това да не е окончателна присъда.
Ивайло
Dokolkoto razbrah po-skoro nadejdata e da badat pomilvani ot Kadafi...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Mnogo kofti. I az dnes razbrah. Az ne cheta ili sledya nikakavi bg novini, osven kakvoto se pusne vav foruma, no dnes se obajdah v bg i bashta mi me svetna po vaprosa. Polojenieto e seriozno, no tryabva da se trsyat nachini za protakane s objalvaniyata i izmakvaneto im.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено