Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
Re: Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
Относно за работата ,не падай духом,зимата трудно се намира работа,но мога да те посъветвам да се завъртиш към сошала,не искам да те обиждам ,но помагат, има много програми и курсове платени от тях,доколкото разбрах си учен човек , ако им покажеш ниво на език веднага ще те пратят по някоя програма !!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ми на сошъл не съм ходил, но ходих на тукашните емиграционни. Те ми провериха нивото и казаха, че само една програма за изучаване на език ми подхождала но тя стартирала февруари. Мисля да я почна.myhata II написа:Относно за работата ,не падай духом,зимата трудно се намира работа,но мога да те посъветвам да се завъртиш към сошала,не искам да те обиждам ,но помагат, има много програми и курсове платени от тях,доколкото разбрах си учен човек , ако им покажеш ниво на език веднага ще те пратят по някоя програма !!
kill_u написа:Ми на сошъл не съм ходил, но ходих на тукашните емиграционни. Те ми провериха нивото и казаха, че само една програма за изучаване на език ми подхождала но тя стартирала февруари. Мисля да я почна.myhata II написа:Относно за работата ,не падай духом,зимата трудно се намира работа,но мога да те посъветвам да се завъртиш към сошала,не искам да те обиждам ,но помагат, има много програми и курсове платени от тях,доколкото разбрах си учен човек , ако им покажеш ниво на език веднага ще те пратят по някоя програма !!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
моят съвет е ако английският ти е на ниво над средното, не си губи време с нови курсове ами записвай нещо към колежите или университетите. Ще вземеш заем от държавата, хем да учиш, хем ще ти дадат пари за living expenses. Няма напълно да се издържаш от тях, ама пак е помощ, а пък ще имаш и канадска диплома един ден само провери дали Nova Scotia не иска година residence за да даде заем.
Прасе относно колежите си е губене на време/2,3 г/ и пари,забравяш факта че е сам самичък,кой мислиш ще го издържа докато учи ?
Не става,парите от студенския кредит не стигат,трябва поне още един минимален доход !!
Не става,парите от студенския кредит не стигат,трябва поне още един минимален доход !!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Май си прав. Не се замислих, че е сам. Така е.
- ablood
- Обратна връзка:
Виж заглавието! Говорим за посредници, не за преводачи и нориуси.kill_u написа:Да разбирам ли, че в България си бил преводач?ablood написа:Зависи от съотношението излишни пари/излишно време.
Аз бях много зает и предпочетох да платя на друг, който да подготви, преведе и легализира. Със сигурност го е направил несравнимо по-прилежно, отколкото аз бих.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- hadministratora
- Хабсурден
Да де! Посредниците не могат (т.е. нямат правото) да превеждат. Ще го дадат на някоя от фирмите, на която и сам бих го дал. Защо са ми тогава?ablood написа:Виж заглавието! Говорим за посредници, не за преводачи и нориуси.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Блъди и ти не ме разбра. Самия ти казваш, че си предпочел друг, който да преведе и легализира. От това ти изречение разбирам, че и ти си могъл да преведеш и легализираш документите си. Тоест сам да ги преведеш и легализираш.ablood написа:Виж заглавието! Говорим за посредници, не за преводачи и нориуси.kill_u написа:Да разбирам ли, че в България си бил преводач?ablood написа:Зависи от съотношението излишни пари/излишно време.
Аз бях много зает и предпочетох да платя на друг, който да подготви, преведе и легализира. Със сигурност го е направил несравнимо по-прилежно, отколкото аз бих.
- ablood
- Обратна връзка:
Защо плащаш по кръчми, като и сам можеш да си сготвиш?hadministratora написа:Да де! Посредниците не могат (т.е. нямат правото) да превеждат. Ще го дадат на някоя от фирмите, на която и сам бих го дал. Защо са ми тогава?ablood написа:Виж заглавието! Говорим за посредници, не за преводачи и нориуси.
Аз просто тръснах на посредничката купчината документи и след 2 седмици си ги получих в 2 плика - единият с адрес, приготвен за изпращане, а другият който да си пазя, нося на интервюто и после в Канада. Тя е ходила при преводач, нотариус, правила е копия, архивирала ги е на CD, подредила ми ги е...
Не всички посредници са скъпи и безполезни.
- hadministratora
- Хабсурден
И за това плати 2 бона?!?ablood написа:...Тя е ходила при преводач, нотариус, правила е копия, архивирала ги е на CD, подредила ми ги е...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
E имал човека дал ги.hadministratora написа:И за това плати 2 бона?!?ablood написа:...Тя е ходила при преводач, нотариус, правила е копия, архивирала ги е на CD, подредила ми ги е...
- ablood
- Обратна връзка:
По-скоро 400 лв.
Както вече казах:
Както вече казах:
ablood написа:Не всички посредници са скъпи и безполезни.
- hadministratora
- Хабсурден
Е, това е друго нещоablood написа:По-скоро 400 лв....

2 бона сигурно е с попълнени формуляри, които сам ги попълваш около 1 час внимателно.