успешно интервю -04.06.2004

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nadia

успешно интервю -04.06.2004

Мнение от nadia »

Здравейте!
Най-накрая реших и аз да се похваля! Успяхме след дълги усилия.
За да не повтарям досега написаното, ще опиша накратко по-интересното. Пиер изглежда добронамерен. Съпругът ми - не каза почти нищо свясно на френски и се стигна до там да го пита основни неща - например за дните на седмицата и какви предмети вижда в стаята. Той и там се обърка, но в крайна сметка обеща да продължи с уроците. Сега за мен - аз разбрах всички въпроси и му отговорих. Пита за Квебек - колко е населението на Монреал, какво ще работя в Квебек - кои фирми съм проучила и мотивацията ми за Квебек /последното на английски/. Преводачката - въобще не помага - но слава богу не пречи. Очаквах да видя описаната във форума перфектна дама, добронамерена, но нищо подобно. Тази изглежда отегчена и превежда абсолютно всичко на мосюто с недотам доборонамерен тон. Така че, не казвайте нищо повече, за да не Ви се наложи да доуточнявате. Например: - Питаха съпруга ми - колко души работите във Вашето предприятие. Той не разбра дали става въпрос за отдела или за цялото предприятие. Първо каза 37, после реши че не е разбрал и каза 3. Тя подигравателно се засмя и преведе всичко дословно. Наложи се втори въпрос - Колко сте всички? Колко сте в отдела и кой какво работи? - Просто малко повече внимание. Това е.
Сега изкам да благодаря специално на JOY за помощта.
Това е. Няма страшно Пиер е добронамерен.
Успех на всички на които им предстои интервю.
Приатен ден!
[/url][/code]
jana

Мнение от jana »

Честито успешно интервю! Сега давайте напред и късмет!!!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Най-напред честито!
По отношение на преводачката-всичко е въпрос на обстоятелства...При нас дамата се държеше добронамерено.Възможно е, това да е било вследствие на моята закачлива емоционалност или добро настроение,не знам,но при всички случаи-резултатът беше успешен!Късмет и занапред!
bate Many

Мнение от bate Many »

Bravo na vas !!! Po-vajnoto e 4e ste uspeli da minete pres sitoto.Sega oba4e neka saprugat ti se ponapane s franseto za6toto tam 6te mu e neobhodim . Bez nego 6te bere dosta problemi. Po4erpete se podobava6to i otdelete pove4e vreme na blizkite si predi da zaminete!!! USPEH PO-NATAM!!!
Заключено