Heeelllllppppp!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
BabaPena

Heeelllllppppp!!!!

Мнение от BabaPena »

Ot Bukuresht me vikat na interview za work permita mi.

Niakoi osven Vili da e vzimal work permit skoro? Mojete li da mi kajete kavo Vi pitaha, kakvi docs iskaha da vidiat??? Vsiakakva info shte e ot polza...

Mersi predvaritelno! :)
Последно промяна от BabaPena на Сря Май 05, 2004 3:46 am, променено общо 1 път.
Аватар
holy

Мнение от holy »

Kakvo e towa intervu? Bi li dal/a pove4e informacia? Do sega ne si li bil/a na intervu?
Po kakav na4in te pokaniha na intervu v Bucurest (do kolkoto si spomniam i ti 4aka6e medicinski). Ima6 li ne6to ob6to sega ili predi s voennite? Obiknovenno za vtoro intervu vikat tezi, koito sa bili voenni.
Izob6to dai pove4e info, ako obi4a6. Raztrevozi me...
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Sorry, ne sam iskala da trevoja saforumtsite.

Obesniavam po-podrobno.

Kandidatstvam po federalnata programa za perm res i za work permit ednovremenno. Dnes se obadih na Bukuresht i ot tam mi kazaha che triabva da otida na interview (az si misleh che shte mina metar tai kato dokumentite mi sa beton, ama znaem prikazkata za smetkite i krachmaria...). Pasporta mi e veche pri tiah (takiva sa iziskvaniata za work permit docs) i sega shte mi go vrashtat za da moga da stigna do Rumania. Chesno kazano sam iadosana i pritesnena, zashtoto ne znam kvo ne im e haresalo ta iskat da si govoriat s mene, da ne govorim za kanskata zaguba na pari i vreme i t.n. Niamam nishto obshto s voennite i nikoga ne sam imala.

Iskam da sabera max vazmojna info ot tezi koito sa bili na interview v Bukuresht - da znam na kakav ogan shte me pekat.

Angliiskia mi e na nivo, taka che ezika ne me pritesniava, no vse pak interviewto si e izpit...

Sas zdrave!
Заключено