Два въпроса относно таксите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
niko_28

Два въпроса относно таксите

Мнение от niko_28 »

Искам да попитам :Възможно ли е да платя първо такса за медицинския преглед без да внасям сега парите за визата ще ми задвижат ли документите в Букурещ? Мога ли да направя превода в USD? Благодаря за вниманието!
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
таксата за медицинските /117 лв. на човек/ ги плащаш в МОМ -София като ти дойдат медицинските.А документите за Букурещ можеш да пратиш само с платена такса за обработка на досието ти - 400 долара на човек и 100 за дете ,които се плащат в Юнион банк /ако има промяна някой да ме поправи/ и се превеждат в щатски долари.Таксата за визи можеш да платиш след като минеш медицинските.Успех ! Иво
Аватар
nibis

Re: Два въпроса относно таксите

Мнение от nibis »

niko_28 написа:Искам да попитам :Възможно ли е да платя първо такса за медицинския преглед без да внасям сега парите за визата ще ми задвижат ли документите в Букурещ? Мога ли да направя превода в USD? Благодаря за вниманието!

Taksata za vizite , landing fee , nai kasno triabva da ia platish , kogato ti poiskat pasportite za vizite ... Dokolkoto znam , ne se zabavia ptotsesa ako platish daje i v posledniat moment ... Az sam chuval za hora , koito veche sa v Kanada , a pri proverca on line na statusa na dosieto im pishelo en cours ...
niko_28

Мнение от niko_28 »

благодаря за информацията!
Заключено