kapitan написа:
Е,хайде,чак пък всички,че и над 2000 лв.,че давай да се връщаме тогава.Всеки ги разправя какви ли не,но не е истина.Зависи къде,с каква професия
Така е, и тук като в Канадата най-важно е къде работиш, какво работиш и за кого работиш.
Как ти звучи 6000 лева месечна заплата, служебна Toyota последен модел, нотбук IBM за 3000 лева и неограничен лимит за разговори по GSM? И това на 250 км от София
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Как ти звучи 6000 лева месечна заплата, служебна Toyota последен модел, нотбук IBM за 3000 лева и неограничен лимит за разговори по GSM? И това на 250 км от София
Що бе, аз вярвам напълно, че и по-големи заплати има дори. Шефовете на "Информационно обслужване" като Азер Меликов например, вземали между 7 и 11 хил. лева месечно. Ама такива като тях в имигрантски форум не можеш да ги срещнеш, а и в каквито и да е други форуми мисля.
Та за пишещ тук човек вярвам само, че е чувал или виждал някъде някого да взема тия пари.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko написа:Що бе, аз вярвам напълно, че и по-големи заплати има дори. Шефовете на "Информационно обслужване" като Азер Меликов например, вземали между 7 и 11 хил. лева месечно. Ама такива като тях в имигрантски форум не можеш да ги срещнеш, а и в каквито и да е други форуми мисля.
Та за пишещ тук човек вярвам само, че е чувал или виждал някъде някого да взема тия пари.
//off topic
Почти всеки IT director, Service delivery manager, Ops Manager и подобни позиции взима около 40-50 000 euro per year в БГ.
Случая с Азер е малко по различен защото това е държава фирма, която е прала пари на бившото правителство.
И парите са били не за заеманата длъжност а "услуги" които е извършвал, като например "анти-бойко/костов" рекламата която вървеше по медиите.
Нали и аз това казах, raziel, вярвам че има такива заплати, изобщо не оспорвам този факт.
Кажи ти сега срещал/а ли си в имигрантски форум подобни хора?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko написа:Що бе, аз вярвам напълно, че и по-големи заплати има дори. Шефовете на "Информационно обслужване" като Азер Меликов например, вземали между 7 и 11 хил. лева месечно. Ама такива като тях в имигрантски форум не можеш да ги срещнеш, а и в каквито и да е други форуми мисля.
Що бе Линко,има хора които не са дошли да живеят в Канада за пари
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
//off topic
Почти всеки IT director, Service delivery manager, Ops Manager и подобни позиции взима около 40-50 000 euro per year в БГ.
Случая с Азер е малко по различен защото това е държава фирма, която е прала пари на бившото правителство.
И парите са били не за заеманата длъжност а "услуги" които е извършвал, като например "анти-бойко/костов" рекламата която вървеше по медиите.
Само да те попитам raziel,ако има такива заплати в Бг,в твоя бранш,да кажем,че и ти взимаш такава заплата,за какво ти е да идваш в Канада?В Бг-то не ти ли е добре?Щото до колкото знам и в Канада за Ит специалисти,заплатите са горе-долу толкова.
raziel написа:
//off topic
kapitan написа:
Е,хайде,чак пък всички,че и над 2000 лв.,че давай да се връщаме тогава.Всеки ги разправя какви ли не,но не е истина.Зависи къде,с каква професия
Така е, и тук като в Канадата най-важно е къде работиш, какво работиш и за кого работиш.
Що бе Линко,има хора които не са дошли да живеят в Канада за пари