Още въпроси :
- когато си посочил адрес за PR-картата, те ти я доставят на него след 2-3 месеца, нали така? Но мисля, че не трябва да се получава лично. Тоест, проблем ли ще е, ако някой друг на този адрес я получи? Иедеята ни е да дадем адрес на наш приятел в Монреал, защото поне до 1 юли няма да имаме постоянен.
Благодаря ви и пак ще питам!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Не може друг да я получи вместо тебе.Пращат на дадения от теб адрес един нотис (жълто писмо) да отидеш еди-къде си да си вземеш картата и да носиш писмото.Като отидеш в емигр. офиса, даваш писмото и паспорта с лендита и ти дават картата
Онзи ден се сдобих с мойта карта след хиляди перипетии
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Не е проблем наще дойдоха на адреса на сестрами.Ама по добре го дайте този адрес все едно е вашият 4е като 4уят 4е нее ваш могат да не го приемат.Това с лис4ето е за тези които са тука преди да запо4не издаването на картите.Ние си ги полу4ихме направо по пощата.
Spored men, Liske pri tebe se e poluchilo taka, zashtoto ti si izkarvash PR card po malko po-razlichna procedura, zashtoto ne si nov imigrant. Za novite imigranti ne e taka. mojesh da posochish adres, na koyto ti prashtat PR card sled edin mesec nyakade, a pri drugi i po-brzo. Az poznavam nyakolko dushi, koito sa napravili taka. Spoko, Iv, nyama da se plashish!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
За влизащите в Канада от началото на 2003 година документите за картите се подават още на летището и картите се получават по пощата на посочения адрес - това става за около 3-4 седмици /има и изключения/.
За влезлите в Канада преди 2003 година получаването на картите става лично.
Тц, тц това е дискриминация за старите емигранти
Добре де, а нали не ти трябва стария лендит като излизаме извън Кан?
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Zdravei Ivane,
vijdali sme se v Bohemi. Kato pristignahme tuk s muja mi (samo predi 1 mesec) niamahme adres na priateli, koito da dadem. Ne znaehme kude shte budem.Tova i kazahme na slujiteliat , koito mi dade telefonen nomer za dase obadia i da si kaja adresa po-kusno. Kvartira si namerihme sled 3 dni i se obadih za da si kaja veche nashiat adres. mechtanite karti sa si veche u nas, polucheni na adresa kouto biah prodiktuvala po telefona. Jelaia zdrave i spokoistvie pri podgotovkata za goliamoto premestvane!
Благодаря ви!
Май разбрах каквото ми трябваше...
Поздрави и доскоро на всички мили и отзивчиви хора, дори и Куми Лиси!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Понякога се чудя дали като чета форума, нещо ми влиза в главата
Сори за тъпия въпрос
IvHaydu написа:
Ти кво искаш да кажеш с това, бе мой човек Аз не съм ли отзивчива
IvHaydu написа:
Ти кво искаш да кажеш с това, бе мой човек Аз не съм ли отзивчива
Как бе Лиске, исках да кажа, че ти си толкоз отзивчива, че дори и кокошка като мен би се влюбила в лисичка като теб и дори би имала полюции, ако не се размножаваше чрез яйца!
Ех, да бях аз някой Кум Лис, щеше да видиш ти... дебелия край... на играта... 'дет се вика... ...така да се каже... в рамките...на шегата...
Кума Лиса написа:Полюции, а
И аз се бъзикам, споко
Е, хайде, нека не са полюции...
Ама как да го кажем...мерак имам...голям...Лисан да ставам...
То с тая твоя снимка глей докъде ни докара...Хубавке...