.... и това ще мине.Успех и на вас thebull,поздрави на Рорчо

п.с. krimon ,последно време явно си на сухо и не ти се отразява добре.Вместо да се занимаваш с мен,купи едни свещи и едно винце,та тази вечер да се гушнете с мъжа

myhata II, аз по-горе в темата споменах, че някои съфорумци просто "забравят" началото или поне така им се иска!myhata II написа:Забележки няма ,дадох му пример просто и че не е срамно и до социала да прибегне ,а дали си била или си кандидатствала си е твоя работа ,така беше споменато в една тема ,даже и цитати вадиха от преди години
е, мога да кажа, че имаш добра памет за 39 поста във форумаПреуспял написа:krimon:Твойте лапета не престават да ме удивяват. То не бяха езици, музикални инструменти, ненамкоси... сега плувци-маратонци. То само и половината да беше вярно, пак се притеснявам за тях. Много ме е страх от свръхамбициозни родители.
откъде- накъде ти хрумна да те боли на 2-та седмица! баси глупостта!Fireman написа:thebull значи и ти като мен.....боли ме за Таня ,че тя е с образованието и езика...
не се безпокой, той се урежда без проблеми винагиFireman написа:п.с. krimon ,последно време явно си на сухо и не ти се отразява добре.Вместо да се занимаваш с мен,купи едни свещи и едно винце,та тази вечер да се гушнете с мъжа
Кой за каквото е дошъл в Канада,ЛинкоLinko написа:Муха, ти не разбра ли, че тук аз съм социаладжията бе, пич? Вземах, вземам го и ще го вземам до края на дните си щото така ми е кеф и туй то. Няма да им работим на тия загубени канадци за жълти стинки след кат имам н-айсе тапии от училища и академии от българско и френско за началник и отгоре, ама ха.![]()
Fireman, всичко, което преживявате в момента е временно! Отново ви пожелавам търпение!Fireman написа:.....боли ме за Таня ,че тя е с образованието и езика....
Точно така, мухата. Аз за социала, ти за да напълниш чекемеджето със сертификати и да се върнеш после у Бг-то да се фукаш с тях пред родата и познати.myhata II написа:Кой за каквото е дошъл в Канада,Линко