Върнахме се от почивката борди и заредени с нови сили, за да продължим борбата с подготовката на пакета докс за Виена.
Ако се завихри купон, пишете ни и нас! Вече сме на линия!
... САЩ или Канада?
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!! НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!! http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
Здравейте! Разсъждаваме около вариант следващата събота или неделя да направим среща-пикник на открито някъде в региона. Стига да има навити на този вариант!Нашето предложение в случая е за една местност по Лом-а около Басарбово се пада и е супер удобно за такова мероприятие.Закътано е общо взето и е много приятно. Естествено всички идеи са добре дошли и ще бъдат обсъдени! Специални поздрави от нас на всички!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Здравейте! Отдавна не съм писал, ама имам разни задачки, които са ме притиснали и нямам много време. Това обаче не означава, че не хвърлям по едно око във форума за да знам накъде духа вятъра!
Тъй като лятото по една или друга причина отива към свършване предложнието на Нинушеви е добре дошло да използваме последните топли дни.
Аз лично не разбрах следващата събота и неделя какво означава - 29 и 30 август или 5 и 6 септември?
Дайте повече инфо и да действаме.
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
ами, понеже работната седмица ще ни "погълне" дайте да почнем организацията отсега.
нека първо да изберем точната дата 5 септ (събота) или 6 септ (неделя) - тези, които работят на смени имат думата кога е най-удобно за тях
после нека изберем час - по обед (12-13 ч.) или по икиндия (16-17 ч.). Лично аз предпочитам да е по обед, защото така няма да бързаме.
и накрая - мястото - около Лом-а след Басарбовкия манастир е чудесно, ама нека да е след рибарниците, защото там сега е фраш (има спортен риболов). Т.е трябва да отидем по черния път към Красен, непосредствено покраай реката. Не знам точно коя местност имат предвид Нинушеви, но май най-добре ще бъде да се съберем в определен час на манастира и заедно да търсим местенце.
... САЩ или Канада?
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!! НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!! http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
значи, за събота 05.09.2009 се заформя следната групичка (доколкото разбирам)
ninushevi; valentina76; hadministratora и ние.
предлагам да се организираме за обяд примерно за около 13.30-14.00 ч., първо защото вечер мръква по-рано около 20.00 ч и второ ако се съберем привечер ще ни изядат комарите.
На паркинга на манастира Св.Д.Басарбовски мисля, че ще е добре да се чакаме, защото всички предполагам знаят къде е.
очаквам да кажете дали мястото и часът са ОК за вас
... САЩ или Канада?
Летим на 17 март 2011
Ние сме навити за часът и мястото. Само трябва да видим какво ще ни се случи следващире ден-два, че имаме малко проблеми за разрешаваяне и ако всичко мине добре сме там!!!Със сигурност едно такова мероприятие ще ни се отрази добре. А и не е лошо от тук да почнем с подобни начинания, тъй като там, за където сме се запътили, това е много разпространен метод за релаксиране!!!
Аз за сега се очертавам идващ (заедно с момичетата разбира се ). В тази връзка имам два въпроса:
- имаме ли алтернативен план в случай на дъжд (малко вероятно, но не изключено)
- като ще е пикник ще се уговаряме ли кой какви благини ще носи или кой каквото донесе
Днес е петък ,а никой нищо не пише : остава ли уговорката ,ще се видим ли ,както Румен писа да се разберем кой какво ще носи и т.н. хайде да се организираме по бързичко. Определено имаме нужда от релакс , а и дават времето да се разваля и ...... да хванем последния влак.
събота в 13.30 -14.00 ч. сме на паркинга на Басарбовки скален манастир. Ninushevi, и вие идвате със сигурност, нали?
... САЩ или Канада?
Летим на 17 март 2011