По пътя към вечността

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
kapitan

Re: По пътя към вечността

Мнение от kapitan »

ще дойде реда и на работата

ами хайде де........тя тебе чака :wink:

Има работа,тоест видяхме в няколко големи магазина обяви ,че наемат "персонал".

това пък точно няма никакво значение и връзка какво си видял в случая,щото могат да не те вземат по ред причини.не,че нещо против теб имам,не,просто тук е,така,в Канада.като видиш такива табели,абсолютно нищо не значи.ти какво си очаквал?безработица на 70 % ли?
и др. точно пък тук,в този форум,не си длъжен на никой да се обясняваш.
живей си живота и успехи!и работа ще намериш! :beer:
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Който търси, намира :)
Успех на пристигналите!!!!
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Пожарна ,мойто първо впечетление ,и до ден днешен си го споням ,стълб от дърво ,защото в бгто са или от бетон или от метал и малко странно ми се стори !! :wink: :beer:
Твойто първо за алкохола ли е ?!?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

стълбовете от дърво и мен много ме учудиха в щатите
питах надълго и широко, а отговорите обикновено бяха "не знам" (нали са прости американците, а ние знаем всичко за всички ;) можем да отвори една нескончаема тема за бг знания, умения и.... не се наемам да изброявам ама сме нумеро уно - предполагам всички сме на едно мнение :lol: :lol: :lol: :lol: )
най-накрая един ми вика (за дървените стълбове) защо да ги сменят като си вършат работата

преди две години мои познати, с който летувахме в Гърция викат, че гърците били много изостанали, защото стълбовете били дървени, а и нямало по-кравива природа от бг и скалите в Балчик номер едно в света (за секунда ми мина мисълта да им показвам снимки от Гранд Каньон, ама само за секунда)

сигурно е така
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Стълбовете от дърво са щото няма цветна мафия. Затова и височината им е такава "на една ръка разстояние" просто няма цигани да ги крадат.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Стълбовете са от дърво защото е най-евтино. Освен това си вършат работата и следователно не се подменят. Знам че обработват дървените стълбове с някакви химикали, за да не гният и да не ги ядът гадините. После нищо не пречи да стоят 30-40 че и повече години. Всъщност дървото е един от добрите материали. Единствения недостатък на надземните комуникации е че се нуждаят от повече подръжка. Но това не ги прави изостанали.

Успех Драго и Таня.
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Драго много успехи ви желая...........
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Fireman

Мнение от Fireman »

Бате ,бате бате, ех ,бате :lol: ,и двамата знаем (ако наистина си ходил поне за малко до Калгари),че тук пустош няма!Останалото дето приказваш и други също ,са празни приказки,че даже и ви се чудя.Лошото е,че понякога туко виж някой ви се вързал.
Но дано по-малко са хората дето ви се връзват и да идват в "изостаналата" (според вас Канада),ами да не си губят Живота в напредваща НАЗАД България.
Скоро може да сложа едно линкче с повечко снимки на Калгари.
Живи и Здрави,бате!Но по-добре Живи,че някои дето бяха Здрави вече не са живи....
Fireman

Мнение от Fireman »

да де Мишка ,пардон Муха :)
Знаеш ли кое не ми харесва в Канада,иска се депозит за новодошлите при наемане на жилище,откриване на сметка за тока в дадена ел. компания.Но може би е нормално да нямат доверие на новодошлите ,особено ако част от тези дето са създали това недоверие сте и вие Муха и Батето- гастърбайтерите.
Хайде наздраве :beer: ...... Мишка (муха) ти си баровеца и ще жулиш водките и бирите,аз съм скромен и беден,дошЕл от сИЕло и мъй мноУго тръйдно да си плащам айлкохола :wink: ,Ти ще черпиш ,налЕ
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Fireman написа:да де Мишка ,пардон Муха :)
Знаеш ли кое не ми харесва в Канада,иска се депозит за новодошлите при наемане на жилище
Не само за новодошли.Такава е практиката в тази провинция.Така,че не замесвай Мухата и Батето. :shock: :shock:
kapitan

Мнение от kapitan »

не се хапете де.......мир и спокойствие.....кво делите?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Guinness написа:
Fireman написа:да де Мишка ,пардон Муха :)
Знаеш ли кое не ми харесва в Канада,иска се депозит за новодошлите при наемане на жилище
Не само за новодошли.Такава е практиката в тази провинция.Така,че не замесвай Мухата и Батето. :shock: :shock:

то пък да е само в "тази" провинция :wink:
Така е в цяла Канада, та и в Щатите. Ама си има и чалъми да се избеге, но не винаги :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Fireman

Мнение от Fireman »

Нас не ни бъркат депозитите,платили сме си чинно всяко нещо.
Обзавели сме се,нищо не ни липсва.
Но за да съм честен към себе си,това бе единственото нещо (засега) ,което не ми допадна.
Който не му харесва Канада,да се прибира :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

те, канадците, едва ли четат бгканада :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ти па са, искаш от първия ден да работи!
той да не е дошъл като теб на гурбет в Канада - дошъл е да живее и парковете, и градинките са подходяща среда 8)
Заключено