Търся проходилка за бебе

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
Ann
Обратна връзка:

Търся проходилка за бебе

Мнение от Ann »

Здравейте! Търся проходилка за един малък- голям мъж и по-точно "тип българска", с колелца. Бих се радвала някой да даде идея къде мога да намеря такава или ако пък има - да услужи. За връзка с нас- 514-329-3308.
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
Странджата

Re: Търся проходилка за бебе

Мнение от Странджата »

Не знам къде живеете , но в Квебек са забранени поради многото злополуки . Евентуално може да си внесете от България , стига да не я задържат на митницата, успех!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

На битака в St-Eustache но не са евтини.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

Странджа, знам че са забранени и точно заради това пиша тук, а не в kijiji (например).
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
edin_potrebitel

Мнение от edin_potrebitel »

Мои познати си донесоха от Платсбърг. Ако знаеш някой да пътува натам може да ти донесе.
edin_potrebitel

Странджата написа:Не знам къде живеете , но в Квебек са забранени поради многото злополуки . Евентуално може да си внесете от България , стига да не я задържат на митницата, успех!
Забранени са в цяла Канада.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

edin_potrebitel написа:Забранени са в цяла Канада.
Не съм в Канада и не знам дали са забранени, но моя съвет е да не си мъчите детето с такова нещо. То е удобство за родителите, а не нещо от кото детето реално има нужда. Най-добрият начин да проходи е да си се опитва само, а не с външна помощ. Работата на родителите е да го пазят да не пада твърде много и лошо. Другото е работа на самото дете.
И още нещо - ако имате възможност оставете малкия юнак да ходи бос. Това е най-добрия начи да се изгради свода на крачетата. Ако е студено може с чорапки или терлички. При всички положения избягвайте т. нар. ортопедични обувчици (с малка подутинка точно там където трябва да е свода) когато сте на вън и всякакви обувки когато сте у дома. Колкото по-директен е контакта на стъпалото с пода/земята, толкова по-добре.
edin_potrebitel

hadministratora написа:
edin_potrebitel написа:Забранени са в цяла Канада.
Не съм в Канада и не знам дали са забранени, но моя съвет е да не си мъчите детето с такова нещо. То е удобство за родителите, а не нещо от кото детето реално има нужда. Най-добрият начин да проходи е да си се опитва само, а не с външна помощ. Работата на родителите е да го пазят да не пада твърде много и лошо. Другото е работа на самото дете.
И още нещо - ако имате възможност оставете малкия юнак да ходи бос. Това е най-добрия начи да се изгради свода на крачетата. Ако е студено може с чорапки или терлички. При всички положения избягвайте т. нар. ортопедични обувчици (с малка подутинка точно там където трябва да е свода) когато сте на вън и всякакви обувки когато сте у дома. Колкото по-директен е контакта на стъпалото с пода/земята, толкова по-добре.
Много си прав, но човека пита от къде да намери, не пита дали му трабвя или не...
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

edin_potrebitel написа:Много си прав, но човека пита от къде да намери, не пита дали му трабвя или не...
Казвам му за всеки случай - ако например не знае че не му трябва....
Публикувай отговор