Преди година решихме да емигрираме. Есента започнахме уроците по френски. За Жана Николова научих тук във форума. Въпреки че след това за съжаление се отказахме от Канада , от уроците по френски не се отказвам! Искам да благодаря на форума, чрез който успях да се запозная с прекрасната Жана! Часовете при нея ме изпълват с добро настроение и ме зареждат с енергия. Продължавам с желание да ходя при нея и да усвоявам трудния френски език. Един чужд език никога не е излишен! Препоръчвам я горещо на всички, които са взели нелесното решение да емигрират и трябва да се преборят с интервюто. Освен, че е добър преподавател, тя има и богат опит в подготовката на кандидат-емигранти!
Успех на всички!
Препоръчвам Жана Николова на всеки кандидат за Квебек търсещ добър учител. Жана прилага индивидуален подход към всеки един ученик и набляга значително на развиването на говорните навици, които са най-трудното във всеки един език и най-важното за интервюто. Преди уроците при нея бях карал курс, но едва при нея успях да проговоря на френски. Потвърждавам написаното от Бети Л., опитът на Жана е над 10 години подготовка за интервюто за Квебек.
Който желае да му дам координатите нека ми пише лично съобщение.
Док Виена-10.11.08
Акюзе-22.12.08
Покана интервю-12.05.09
Интервю-09.06.09 - успешно
Док Букурещ-28.07.09
Баркодове-08.08.09
Медицински формуляри-10.09.09
Направени медицински-16.09.09
ОК медицински-25.09.09
Покана-26.10.09
Визи - 09.11.09
Имах уроци при Жана Николова за период от 10 месеца. Страхотен професионалист-освен отличната подготовка по френски език, насочва индивидуално всеки кандидат за добро представяне на интервюто.
Преди това бях минала 1 ниво на курс по френски език, където се набляга на граматика и ми беше трудно да говоря.
Подкрепям мнението на Betty L. и MisterX.