Ban за myhata II!!!

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Аватар
tonich

Ban за myhata II!!!

Мнение от tonich »

Моля, администраторите на форума да забранят достъпа на потребителя myhata II! Поне за известно време! :evil:

Задръстил е форума с малоумните си теми, които пуска всеки ден по няколко. Начинът му на изразяване съответства на второкласник. Да не говорим за стилистика и правопис - МЪКА!

Моля, не сваляйте общото ниво на форума до интелектуалното такова на myhata II!
Моля!
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Абсолютно прав си, те го дебнат предполагам, но той внимава - хем да пуска фитили и да нервира населението хем да не излезе, че е обидил някого.

Получава се, както знаем от филмите и от българската действителност - "законодателят е с вързани ръце"
:twisted:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Странджата

Мнение от Странджата »

Абе и аз бая съм се нервил с простащината на мухата , но имам опасения , че ако бъде отстранен , може да изпадне в дълбока депресия , да не кажа нещо по-силно . Така че , нека да се постъпи хуманно , форумите са неговият живот , неговата надежда ! П.С. Доносника , айде давай , публикувай по другите форуми ! От потник риза не става :lol:
Аватар
Koko

Re: Ban за myhata II!!!

Мнение от Koko »

tonich написа:Моля, администраторите на форума да забранят достъпа на потребителя myhata II! Поне за известно време! :evil:

Задръстил е форума с малоумните си теми, които пуска всеки ден по няколко. Начинът му на изразяване съответства на второкласник. Да не говорим за стилистика и правопис - МЪКА!

Моля, не сваляйте общото ниво на форума до интелектуалното такова на myhata II!
Моля!
Нито броя на темите пуснати на ден, нито интелектуалното им ниво са причина някой да бъде изгонен от форума. От друга страна ми се струва че Мухата би трябвало доста да се замисли как точно и дали въобще да продължи участието си във форума при положение че предизвиква такава негативна реакция от другите участници.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Има далеч по нападателни и неприятни kri... искам да кажа потребители. Просто по-рядко сядат пред екрана. Някой хора понякога са доста невъздържани. Muhata е хиперактивен, но е безобиден.

Ако държите да четете съдържателни постове, просто подминавайте караниците му с Valioko, както и повечето му теми.
IFF

Мнение от IFF »

http://forum.datacentury.net/viewtopic.php?p=5949 ,ето ви един високо-интелектуален форум,четете и се образовайте!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Поне да бяхте ме известили с имейл или сьобщение...
Мерси за" комплиментите",ще ги имам в предвид завбьдеще.. :?
Коко само ще ти кажа едно ,никога не сьм ти подронвал форума или нещо такова,по добре се огледай за помощниците ти ,там е проблема ...
Всичко най гот !! :wave:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Форум на българските емигранти в Квебек
Емиграция, установяване и живот в Квебек, Канада
Абе къв е тоя преврат, уж по време на профилактиката... май не се казваше така тоя форум преди... :shock: Изгледа не коментирам . 8)
Embrace your climate change!
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

/OFF topic
Честито нов фейс на форума! Само това дразни за Квебек, Канада! Само за тези хора ли е форума?
Аватар
rolyd

Мнение от rolyd »

Koko написа:
дали въобще да продължи участието си във форума при положение че предизвиква такава негативна реакция от другите участници.
"ЗА" muhata II да остане......... кой ще пълни архивите на форума ? Мухата е пич. Аман от интелектуалци и философи (Прекалени светец и Богу не е драг).
Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)
Изображение
Fireman

Мнение от Fireman »

Фейна нещо е безличен и невзрачен
Публикувай отговор