Проблеми при двойно гражданство!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kamenova

Проблеми при двойно гражданство!!!

Мнение от kamenova »

Имам двойно гражданство - българско и руско - ще имам ли проблеми при подаването на документите и после на интервюто?
благодаря предварително
Botzo

Мнение от Botzo »

kamenova,
никакъв проблем нама да имаш. Аз преди имах българско, ама на интерюто ми казаха че дори и да съм го бил запазил можел съм след време да кандидатствам за канадско без проблем. Канада нямало да ми прави проблем и важното било страната с което гражданство влизам там да не правипроблем.
Та така подавай .........
kamenova

Мнение от kamenova »

много ти благодаря.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Мисля че за интервюто няма да имаш никакъв проблем, аз поне не помня някъде по документите да питат имаш ли второ гражданство. Евентуално после след време при кандидатстване за канадско гражданство може да е някаква пречка, но не ми се вярва пък и не съм толкова компетентен по този въпрос, тук може да се изкажат хора дето вече имат канадски паспорти. Ако в последните 10 години си живяла извън България повече от 6 месеца трябва да можеш да си извадиш свидетелство за съдимост от съответната страна, но това е след интервюто. Абе няма страшно, давайте смело напред :D :D :D
Заключено