ма в центъра на който и да е град имаш най-големи шансове да си напазаруваш хранаFireman написа:Кримонке,не е в Торонто на центъра до 7 шахта
Съотношение заплати-цени в различните провинции
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ти вече в Тороно ли се намьрда ?krimon написа:ма в центъра на който и да е град имаш най-големи шансове да си напазаруваш хранаFireman написа:Кримонке,не е в Торонто на центъра до 7 шахтазначи много зле е положението с разстоянията в Торонто и пазаруването, не се излагай
Ай да не разказвам за мизерния и разхвьрлян Монтреал
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
тънката разлика е, че аз се върнах преди два дена от Торонто, където ходя много често по работа или при роднини, които живеят от години там
не съм чувала, че Жени може да се похвали с подобен еквивалент в Квебек 
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Макар, че не схващам за какво става въпрос, ми се иска да кажа, че никъде не претендирам да познама Квебек!krimon написа:тънката разлика е, че аз се върнах преди два дена от Торонто, където ходя много често по работа или при роднини, които живеят от години тамне съм чувала, че Жени може да се похвали с подобен еквивалент в Квебек
А също така ми се иска никога да не ми се налага да се хваля с какъвто и да било еквивалент, който може да ме поставя в сравнение с кримон!
П.П. А Квебек, самият град, е чудесен по мои наблюдения на турист. Монтреал съм посещавала 2 пъти - веднъж през зимата и веднъж през лятото, но макар, че ми хареса, за туризъм - никога не бих живяла там!
П.П. 7 George, или аз не ти следя мисалта, или си нещо в отнесено настроение??? Кво ще кажеш по въпроса?
аз ще те "открехна", Жени - става дума за това, че ти пишеш често в подфорум живот в Квебек без да си живяла там /пр. детските градини/, а аз си пъхам носа в теми за Торонто 
не ми казвай какво да правя, капиш
аз сам била (живяла) на толкова места и в толкова страни, че ти и виртуално няма да можеш да ги посетиш никога
аз сам била (живяла) на толкова места и в толкова страни, че ти и виртуално няма да можеш да ги посетиш никога