Otnosno dokumentite za viza sled interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
milena&romi

Otnosno dokumentite za viza sled interview

Мнение от milena&romi »

Zdraveite syforumci! Moje li nqkoi da mi kaje pri populvane na 1-q formulqr na ?a "Combien d'annees de formation officielle comptez vous?", tezi godini samo vis6eto obrazovanie li vklu4vat ili ot osnovnoto do vis6eto? I o6te ne6to - aktovete za rajdane,koito iskat prevedeni specialni za 4ujbina li trqbva da se vadqt ili moje da si prevedem na6ite si, s koito se qvqvahme na interviewto? Thanks in advance!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdraveite partija , zabravihme se.............! Na vaprosa; 1) vadite si ot obshtinata akt za razdane specialno za chuzbina,prevesdate go i zaedno s originala i prevoda i(zaedno s drugite dok.) gi prashtate ! Za godinite prekarani v uchene se smjata taka : 8 g. osnovno +4g. tehnikum(ili 3g. gimnazija) + 5 g. vishe (ako imash takova ) i obshtata suma ja pishesh! Za men e 17 g. !Tova e ! Svidetelstvoto za sdimost sahto se prevezda i zaedno s prevoda se izprashta ! Edinstveno sartifikatite se izprashtat kopijata !!! Tova e !!! Uspeh !!!!!!!!!!!!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Zdrasti,Yan i Blagodarim za syvetite i napytstviata!Nie pak biahme v Sf(v nedelia),ama 6te vi razpraviam,kato se vidim(jivot i zdrave),kogato doidem da si pravim medicinskite.Po4vame da deistvame usileno po procedurata.I 4estno da ti kaja,taka kakto 4eta vyv foruma za drugia izpitva6t,mai izvadihme kysmet s LaRue.Onia baia ?i,izglejda e zadaval na intervuiranite?Aide,4ao zasega i uspehi po-natatyk!
Заключено