Здравейте! Като чета мненията на съфорумци за онлайн теста съм абсолютно съгласна с всички, които смятат че тази САМОоценка е недостатъчна и доста субективна! Аз например имам доста важни съмнения по моя случай – завършила съм ВИХВП, хранителен инж.технолог съм!Работя над 3 години в търговска фирма, където длъжността ми е “специалист продажби и технологии” като изпълнявам чисто търговски, но и консултантски функции-преценила съм че този трудов стаж ще ми се зачете?!?!. Да приемем, че съм със среден френски и английски, сама с дете под 13години т.е. покривам другите изисквания. Как да разбера дали моята професия е в List of occupations in demand като ми е трудно обяснимо аз към кои точно технолози спадам като аз съм си приела , че образованието ми е това (ама дали?) - Food sciences and technology- Undergraduate university degree (4 years)!? След като премина успешно теста ти пишат да погледнеш следните професии Exclusive profession и Professions with reserved titles, но аз не мога да разбера разликата м/у двете дефиниции!Някой наясно ли е??
Изобщо има много АКО като се задълбочиш?