? относно формулярите за ВИЗА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
hobby

? относно формулярите за ВИЗА

Мнение от hobby »

Здравейте,
Дойде и моят момент да попълвам формулярите за виза и се сблъсках със следните трудности за мен при попълването :

1. При попълването на формуляр IMM 0008 F GENERIC “DEMANDE DE RÉSIDENCE
PERMANENTE AU CANADA” в началото има следният въпрос: À titre de membre de quelle catégorie faites-vous votre demande? Който е последван с 4 отговора:
а: Regroupement familial
B: Réfugiés hors Canada
C: Immigration économique
D: Autre

2. Кандидатствахме заедно със жена ми ( аз съм водещият кандидат) , но на нея и се налага да остане за да си завърши обучението и въпросът ми е следният: При поълваето на същият формуляр на страница 2 има въпрос “Vous accompagnera au Canada”, как да отговоря: ДА или НЕ.

3. И последният ми въпрос, който не свързан с формуляра е по каква сметка се превеждат парите за визата ( банкова сметка ) и мога ли да преведа само за мен необходимата сума от 550$ за обработката на документите тъй като жена ми иска да се забави нейният мед преглед.?
daka

Мнение от daka »

Мога да ти отговоря категорично само на първия въпрос: immigration economique. Другите ти два въпроса са за твоя по-специфичен случай, затова не се наемам да дам някакъв отговор за да не те подведа. Успех!
Заключено