Европа или Северна Америка

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

тръстиката е навсякъде,и в испания и в германия и в канада.с бялата работа нещата са малко по различни.
сега ,ако имаш конекшън в германия да се наредиш на първа писта не ти трябва да идваш в канада.
ако хавата ще е същата както тая от 2002 дето казваш по добре е да се пробваш в канада ,ама не знам дали ще ти хареса,щото те парите купуват пържоли ама лайф стайл е на точката на замръзване. :wink:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

CFS 801 написа:тръстиката е навсякъде,и в испания и в германия и в канада.с бялата работа нещата са малко по различни.
сега ,ако имаш конекшън в германия да се наредиш на първа писта не ти трябва да идваш в канада.
ако хавата ще е същата както тая от 2002 дето казваш по добре е да се пробваш в канада ,ама не знам дали ще ти хареса,щото те парите купуват пържоли ама лайф стайл е на точката на замръзване. :wink:
Ей ,как не то омрьзна да плачеш !! :wink:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Е как няма да реве бе, муха. Спомените за безгрижния живот на дребен търговец от миналото са още живи, а надеждите за бъдещ такъв живот отдавна мъртви. Какво му остава на човека? То не е да ревеш ами направо въжето на шията да си сложиш. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:тръстиката е навсякъде,и в испания и в германия и в канада.с бялата работа нещата са малко по различни.
Ако кожата ти е бяла :shock: автоматично ли ти се полага "бяла работа"? Не беше ли писал някъде,че си проЗ :lol: ,ама не ти пукало :wink:
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Тръстиката не ме плаши искам да знам за какво гърбя там мойта приятелка ми обещава подслон храна и съдействане за намиране на работа.Сега ми е доста тъпо щото моя приятел с който щяхме да заминаваме го резнаха във Виена и аз артисах сам.За това е дилемата не за друго щото отиваш на майната си и като няма кой да ти сложи едно рамо си е хуйня отвсякъде пък и разходите не са малко все пак.От Европа винаги можеш да се прибереш докато си изчетеш вестника в самолета и има лоу кост компани дето летят доста евтино.А Канада е на 3 дена път с камили пък и като не знам хавата там ква е и се усещам сега като в безтегловност.От там произтича дилемата ми.А пък тука в ква тръстика съм не е истина надали след това ще има нещо на тоя свят да ме уплаши като работа и условия на труд!!!
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

е щом така казваш значи си реди за форт мак.там са кинтите и много акъл не ти трябва за да ги копаш.трябват ти само гумени ботуши с железни бомбета и два ката топли дрехи да държиш на минус 30 зимата.а и сервизът им е много добър ,само на едно позвъняване на 811 и след половин час ще ти докарат и камилско мляко,от джони уокър черен етикет до няколко дози крак добре омесени с парафин за по лесно горене. :lol:
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Ти да не си бил там та знаеш така добре наборе аре кога ще се прибираш насам та да пием по едно шише Пещерска мастика под астмата ?И да ми разправяш по-подробно за Форт МакМъри!
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Европа или Северна АмерикаТ

Мнение от lonly wolf »

Това за мастиката не е майтап да знаеш !!!!
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Ти си готин и аз те харесвам напук на другите сънародници във форума дето те плюят казваш си ги нещата както са си и както ги виждаш без розови очила !!!Аз един път ги бях сложил и ядох пармака ...без вазелин!!!
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

lonly wolf, щом имаш кожа в Канадско кво се софкаш толко ???
Идвай и не му мисли, 100% ше си по гот отколкото в Страната на Чудесата ...
Аре успех :-)
:beer: :beer: :beer:
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Европа или Северна АмерикаМ

Мнение от lonly wolf »

Маргинал нямам кожа там ако имах ехеееее..........
Marginal39

Re: Европа или Северна Америка

Мнение от Marginal39 »

lonly wolf написа:Тръстиката не ме плаши искам да знам за какво гърбя там мойта приятелка ми обещава подслон храна и съдействане за намиране на работа.Сега ми е доста тъпо щото моя приятел с който щяхме да заминаваме го резнаха във Виена и аз артисах сам.За това е дилемата не за друго щото отиваш на майната си и като няма кой да ти сложи едно рамо си е хуйня отвсякъде пък и разходите не са малко все пак.От Европа винаги можеш да се прибереш докато си изчетеш вестника в самолета и има лоу кост компани дето летят доста евтино.А Канада е на 3 дена път с камили пък и като не знам хавата там ква е и се усещам сега като в безтегловност.От там произтича дилемата ми.А пък тука в ква тръстика съм не е истина надали след това ще има нещо на тоя свят да ме уплаши като работа и условия на труд!!!
Ми тва кво е братчед ???
:beer: :beer: :beer:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

ей вълк ,ти си мислиш че ме плюят .аз пък ще ти издам една тайна -всички ме обичат,даже и тия които не ми разбират посланията.
е малко ги дразни като си паркират таралясниците до мерцедеса ми,но поне не го показват. :wink:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

CFS 801 написа:ей вълк ,ти си мислиш че ме плюят .аз пък ще ти издам една тайна -всички ме обичат,даже и тия които не ми разбират посланията.
е малко ги дразни като си паркират таралясниците до мерцедеса ми,но поне не го показват. :wink:
Ей, луда работа ти хьлбоя на един акьл сте вече !! :wink: :beer: :beer:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

ти мен с хълбоя не ме омесвай ,той си е настоящ буизнесмен ,а аз съм си един обикновен реднек с мерцедес последен модел. :lol:
Публикувай отговор