Гледах предаване по National Geografic за Алберта Канада
-
Marginal39
http://zamunda.net/details.php?id=144318&hit=1
http://www.youtube.com/watch?v=UYwHR9yb0IM
незнам дали можеш да влезнеш в замунда но това е видеото което ме вдъхнови значе в него се казва че заплатите на шофьорите са 100 000 $ на година а на механиците 220 000 на година ,трябва ми просто
е маила и да им драсна едно писмо дали ме искат колко дават и по
какъв начин мога да занина какви докоменти ми трябват и така на
татака...
http://www.youtube.com/watch?v=UYwHR9yb0IM
незнам дали можеш да влезнеш в замунда но това е видеото което ме вдъхнови значе в него се казва че заплатите на шофьорите са 100 000 $ на година а на механиците 220 000 на година ,трябва ми просто
е маила и да им драсна едно писмо дали ме искат колко дават и по
какъв начин мога да занина какви докоменти ми трябват и така на
татака...
-
CFS 801
На Форт Мак от 4-5 години се труди като хеви дути механик бай Иван.Виждал съм му лично декларацията за 2005 год-138К от които чисто е взел 102К.Това му е макса след 10 годишен стаж по специалноста ,преди това е бил 5 години хеви дути по диамантените и златните мини по Норт Уест територи с 60 часова работна седмица и заплата 45Д. на час.
Тия 200К сам се сещаш ,че не са за такива като теб ,ти най много да започнеш на 60-80К годишно макс ,но не и с българските ти китапи,с тях няма никой да те обръсне ,просто нямаш шанс.
Ако успееш да се докопаш до Форт Мак трябва да запишеш 6-12месеца курс в капилано колидж за шофьор на големите камиони или хеви дути механик след което старта ти като шоф. ще е 25-27Д на час ,а като механик 27-30 ,което не прави 100-200К годишно ,а около 80К с овертайма и парите за акомодейшън дето дават.
Не забравяй ,че на тези пари се плащат и данъци,а и цените за живот там са ;северни; така ,че спестяванията ти за година да възлязат най много на 30-40К с голямо стискане ,имай напредвид ,че там работната година не е 12 месеца ,а 9-10.
Сега аз това знам ,щото съм бил там за малко и не вярвам на приказки от сайтове за обяви макар и офециални ,щото никъде не пише ,че тия 200К са фор бегининг,а по подразбиране са макса който можеш да стигнеш след 5-10 години работа ,а за да изкараш там 5 години или трябва да си идиот или ако не си за това време задължително ще станеш такъв.
Тия 200К сам се сещаш ,че не са за такива като теб ,ти най много да започнеш на 60-80К годишно макс ,но не и с българските ти китапи,с тях няма никой да те обръсне ,просто нямаш шанс.
Ако успееш да се докопаш до Форт Мак трябва да запишеш 6-12месеца курс в капилано колидж за шофьор на големите камиони или хеви дути механик след което старта ти като шоф. ще е 25-27Д на час ,а като механик 27-30 ,което не прави 100-200К годишно ,а около 80К с овертайма и парите за акомодейшън дето дават.
Не забравяй ,че на тези пари се плащат и данъци,а и цените за живот там са ;северни; така ,че спестяванията ти за година да възлязат най много на 30-40К с голямо стискане ,имай напредвид ,че там работната година не е 12 месеца ,а 9-10.
Сега аз това знам ,щото съм бил там за малко и не вярвам на приказки от сайтове за обяви макар и офециални ,щото никъде не пише ,че тия 200К са фор бегининг,а по подразбиране са макса който можеш да стигнеш след 5-10 години работа ,а за да изкараш там 5 години или трябва да си идиот или ако не си за това време задължително ще станеш такъв.
-
CFS 801
-
Marginal39
Въобще не му требва да им пише на тях.valioiko написа:per4ema, пиши e-mail на National Geographic и ги помоли да ти дадат координатите на компанията
Има списък достъпен за сички в който са сичките възможни компании (с изключение на нелегалните).
Аз само не разбрах на Перчи коя компания му трябва, ако я назове, аз ше му намеря квото му трябва за нея.
И кога ще почнеш. За големите камиони искат клас 5 поне, щото те по пътя не вървят, само в кариерата въртят. Според албъртските процедури, пълен клас 5 можеш да изкараш за не по-малко от 2 месеца от пристигането си. Или повече. А автомеханик, имам предвид сертифициран - 2 -3 години, като минеш по етапите "Чирак", "Калфа" и тнт по тукашната терминология... Трябва да намериш някой да те иска при тия условия поне.Marginal39 написа:Действително не трябва да си мислиш че ше почнеш с еди ква си заплата.
![]()
![]()
-
Marginal39
Перчи, важи братчед обаче тая "фирма" за която говориш: "Megastructures" всъщност е предаване на телевизионния канал: National Geographic а не е фирма.
Та ти търси на сайтовете които ти дадох и им пиши на тях.
Те точно с тва се занимават а имено да набират работници и специалисти за тия обекти.

Та ти търси на сайтовете които ти дадох и им пиши на тях.
Те точно с тва се занимават а имено да набират работници и специалисти за тия обекти.