Документи към Посолството в Букурещ-сесия май/юни 2008
-
Документи към Посолството в Букурещ-сесия май/юни 2008
зравейте искам да попитам нещо трябва ли актовете за раждане и този за граждански брак да бадат нотариално заверени или само преведени копия се изпращат.понеже като пращахме документите си за Виена вадихме дубликати за чужбина които не трябваше да са нотариално заверени а само преведени та сега питам дали трябва да ги заверяваме нотариално или пак само преведени да ги пратим.много благодаря ако някои ми отговори
-
Хайде заминаха!
Днес пуснахме документите за Букурещ с Български пощи.
Това което ми направи впечатление е,че от Юниеон банк са казали на съпругът ми,че от м.08/2008 поскъпват таксите за отваряне на досие в Букурещ.
Ние вчера пуснахме таксите и са го предупредили,че може да искат доплащане - ще видим!
Днес пуснахме документите за Букурещ с Български пощи.
Това което ми направи впечатление е,че от Юниеон банк са казали на съпругът ми,че от м.08/2008 поскъпват таксите за отваряне на досие в Букурещ.
Ние вчера пуснахме таксите и са го предупредили,че може да искат доплащане - ще видим!
- Skaterbg_
- Обратна връзка:
Хора, четете малко-таксите влизат в сила от 01.08.2008 г. Не се изказвайте неподготвени. Кога си пращате документите-това си е ваша воля.Успех на всички ви желая. А и 5 евро едва ли ви бъркат много на фона на таксата-(+1.64%).
направени медицински-10.06.2008 г.
ОК на медицински-19.06.2008 г.
покана за визи-22.07.2008 г.
изпратени паспорти-23.07.2008 г.
поставени визи-12.08.2008 г.
върнати паспорти-18.08.2008 г.
ОК на медицински-19.06.2008 г.
покана за визи-22.07.2008 г.
изпратени паспорти-23.07.2008 г.
поставени визи-12.08.2008 г.
върнати паспорти-18.08.2008 г.
-
Помощ помощ
Моля ви отново за съвет този път става дума за свидетелство за съдимост от Зимбабве съпругът ми е бил там за една година преди 15 години ако трябва да го вадя един господ знае колко време щте отнеме пуснала съм молба във външно, но връзка с наште посланици няма а и изглежда са пред гражданска война там.Дали да го премълча този факт.Някои знае ли до каква степен проверяват.Или пък да пиша че е бил но за по кратък срок.Мерси ви преварително 

Criminal Records Office
Criminal Investigations Department Headquarters
P.O. Box CY 683
Causeway, Harare
Zimbabwe
Пускайте си документите сега и свидетелстжото когато дойде. Странно че няма телефони. Това е било преди 15год. той над 18 ли е бил? Вижте какво, защо не се обадите до посолството в Букурещ и да обясните за какво става въпрос надълго и нашироко. Може да ви кажат нещо полезно.
Criminal Investigations Department Headquarters
P.O. Box CY 683
Causeway, Harare
Zimbabwe
Пускайте си документите сега и свидетелстжото когато дойде. Странно че няма телефони. Това е било преди 15год. той над 18 ли е бил? Вижте какво, защо не се обадите до посолството в Букурещ и да обясните за какво става въпрос надълго и нашироко. Може да ви кажат нещо полезно.
Ох посолство около нас няма в букурещ е закрито от 1996 мисля беше най-близкото май е в Лондон.А в бакграунда да го пиша ли или да си мълча ако го открият тогава да му мисля как да вадя.Аз съм пуснала молба във външно и те немогат да се свържат с нашето посолство там и срокове не казват,нито дали изобшто може да се издаде.преди седмица две там им взривиха главното полицейско управление в Хараре
,ако от там трябва да го издадат спукана ми е работата
Той е бил на 19 тогава.Изобщо има ли институция примерно гранична полиция или във външно където да пазят информация за визите от 15 назад според вас.Или пък да пиша 4е е бил само 3 месеца но да не им улесня проверката така.Мерси

silPa , как така "няма посолство около нас в Букурещ ", нали кандидатствате по процедурата от България и ще изпращате документите си към Букурещ / извини ме , ако нещо съм пропуснала в предишни твои обяснения /. Но така или иначе съвета на thebull е най - адекватен за случая. Звънете направо в посолството на Канада /в Букурещ ???/ и поставете проблема намясто- мисля че в случая се касае за форсмажорни обстоятелства и именно там е мястото да решите проблема. По мое мненеие не била ва влизате в капана и да сочите неверни данни -е , тогава вече ще се установи / или не - но знае ли някой/ умисъл и ще стане много по-трудно за вас... УСПЕХ !
Ох съвсем съм изтрещяла аз си мислех за посолство на Зимбабве а ние говорим за канадско...... баси бюрократщината ще ми изпили мозъка.Ами ако ги питам и все пак реша да се крия и по някакъв начин после направят връзката ще стане още по кофти.А пък ако са толкова информирани та да ме сгащат що не си извадят сами свидетелство.Аман от тая северноамериканска параноя.Ако някой си е премълчал и му се е разминало моля да си каже да ми спести терзанията.Или изобщо приемам всякакви съвети.То като гледам от тази бананова република свидетелство в близките 5 месеца надали ще вида писмо, та ще има да се начудя. :nenam: