Пресни впечатления от БГ
Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в България
Твоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо 
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
danielle
Циганите всъщност също са българи и никъде не казвам, че в соцалните жилища в Канада има само имигранти!krimon написа:Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в БългарияТвоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо
Айде, толкова по този въпрос с теб, щото си мислех, че ще схванеш макар и бавно, но уви!
абе циганите не са българи
има цигани с българско гражданство, ама то не ги прави българи, ок?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- optics
- Модератор
Кримон,
Не се вързвай на това момиченце. Кога дойде, кога почна да разбира всичко.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам"
Да и имаме самочувствието да и имаме.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам"
Който си го може си го може!optics написа:Кримон,
![]()
![]()
![]()
А ти всъщност мъж ли си или клюкарка?
Последно промяна от Жени на Пет Юни 20, 2008 7:42 pm, променено общо 1 път.
то верно оптик го написа - всичко знаешЖени написа:Ами то в Канада само индианците са канадци по тази логика!krimon написа:абе циганите не са българи![]()
индианците се водят "първи нации" в Канада :idea:
-
danielle