Бе зависи от настроението Сашка - един път ми се пие чист, друг път с пълп, а трети път на рафта е останал само един вид и къвто е - такъвsasho71 написа:Mitak, а какъв го пиеш с пълп, с много пълп или без пълпmiteto написа: Примерно следващия път като засечеш портокалов сок Торпикана (най-добрия според мен) на промоция, погледни му срока на годност и ще видиш че дален не е пред разваляне. :Щото аз пиех без пълп, ама сега като опитах този с много пълп направо се накефих.
За качеството на стоките и магазините в Квебек
-
Странджата
Абе кой има време да вари боб с часове тука
, аз съм варила 2-3 пъти, ако не е с проверен боб, донесен от мама, големи изненади
. Един ирански и един полски намерих горе-долу да стават. Имаче мексикански боб - ако искаш бял, чвевен, черен, малък, голям, отварям две консерви и го измивам, слагам подправки и зеленчуци и готово, 10 мин работа
...
От бг подправки не е лоша идея, има чубрица тук, но не е само чубрицата. Има едни смески с подправки които ми липсват. Като ида ще си донеса пак от метрото 2-3 пак. смес за луканки, луканки не направих, но колко кюфтета и пържоли заминаха на скарата с тази смес, много я бива
...
От бг подправки не е лоша идея, има чубрица тук, но не е само чубрицата. Има едни смески с подправки които ми липсват. Като ида ще си донеса пак от метрото 2-3 пак. смес за луканки, луканки не направих, но колко кюфтета и пържоли заминаха на скарата с тази смес, много я бива
Циганите - на Сатурн !
-
Странджата
обаче е забранена за внасяне7George написа:А иначе чубрица съм виждал в Собис по няколко долара 50 г., но ние си донасяме от българската, тя нито тежи, нито масто заема много.
бтв, на снимката ти отзад резиденция Перла ли се вижда
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Няма да е Перла отзад, Китен ще да е, щото снимката е правена на къмпинг Юг преди... доста години.
Ква снимка?

Последно промяна от 7George на Нед Юни 20, 2010 3:35 pm, променено общо 1 път.
Embrace your climate change!
Ето как изглеждаше същото място преди 2 години7George написа:Няма срамно, щом сме почнали да си разправяме...![]()
Аз говорех за ония големите албуми с кожена подвързия и дебели корици, от лаптоп размер и нагоре. Тях ги оставихме. А малки сканирани и аз си донесах... за носталгия. Като тая.
А иначе чубрица съм виждал в Собис по няколко долара 50 г., но ние си донасяме от българската, тя нито тежи, нито масто заема много.

Мале - мале! Преди 10-на години онзи плаж между скалите на Юг и Лозенец беше абсолютно див и почти необитаем...
А народът се тълпеше на Арапя на онова малко плажче *** до *** и каравана до каравана горе на борума...
Изображение
Явно българинът, и в най-дълбоката криза, от всичко се лишава, но от морето - никога!
А народът се тълпеше на Арапя на онова малко плажче *** до *** и каравана до каравана горе на борума...
Изображение
Явно българинът, и в най-дълбоката криза, от всичко се лишава, но от морето - никога!
Последно промяна от 7George на Нед Юни 20, 2010 3:40 pm, променено общо 2 пъти.
Embrace your climate change!