Здравейте,
Когато бях на интервю в началото на месец Декември 2007, преминах успешно и се регистрирах във форума.
След това се оженихме с моя приятел през Февруари, 2008 и сега вече съм събрала и превела всички наши необходими документи като семейство.
Само да кажа, че преди да се осмеля да пиша четох много, но не успях да си отговоря на въпроса: Трябва ли сега и за него да изпращаме такса за разглеждане на неговите документи и ако да, тя 150 CAD ли е като за придружаващ кандидат?
Ако може да ми изпратите и някакав мейл или телефон, аз говоря френски ще попитам!
Много Ви благодаря!
Въпрос за таксата на съпруга ми...
-
Предполагам, че става въпрос за мейл във Виена Lisa.Schreiber@micc.gouv.qc.ca - много приятна жена 
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nnees.html

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nnees.html
-
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за таксата на съпруга ми...
[quote="sonia4eu"]Здравейте,
Когато бях на интервю в началото на месец Декември 2007, преминах успешно и се регистрирах във форума.
След това се оженихме с моя приятел през Февруари, 2008 и сега вече съм събрала и превела всички наши необходими документи като семейство.
... Трябва ли сега и за него да изпращаме такса за разглеждане на неговите документи и ако да, тя 150 CAD ли е като за придружаващ кандидат?[quote]
Като семейство трябва да покривате друг, по-голям брой точки което се изчислява наново за вече общия ви казус. По тоя начин, доколкото ми е известно, интервюто ти "изгаря" (поправете ме останалите ако греша) и на практика си кандидатствате наново. За него като конжуент трябва съответно да се платят 150кад, но си мисля чи и твойте 350 също
.
Успех!
... Трябва ли сега и за него да изпращаме такса за разглеждане на неговите документи и ако да, тя 150 CAD ли е като за придружаващ кандидат?[quote]
Като семейство трябва да покривате друг, по-голям брой точки което се изчислява наново за вече общия ви казус. По тоя начин, доколкото ми е известно, интервюто ти "изгаря" (поправете ме останалите ако греша) и на практика си кандидатствате наново. За него като конжуент трябва съответно да се платят 150кад, но си мисля чи и твойте 350 също

Успех!
Кое си требе, оно си сака!
Като пишеш на горепосочения имейл, те ще ти отговорят оттук нататък какво да правиш. Вярно е, че преизчисляват точките ви като семейство вече, но досега до колкото знам при никое семейство не е имало проблем да си получат новите сертификати. А за твоята такса, не мисля, че наново трябва да се плаща.
22.02.2007 DCS Vienne
05.03.2007 Accusé de réception
05.12.2007 Entrevue - Succès
05.03.2007 Accusé de réception
05.12.2007 Entrevue - Succès
Недей стряска така хората бе човек... първо проучи и разпитай преди да разпръскваш дезинформация... като не знаеш кажи че не знаеш...kapitanovn написа:sonia4eu написа:Здравейте,
... Трябва ли сега и за него да изпращаме такса за разглеждане на неговите документи и ако да, тя 150 CAD ли е като за придружаващ кандидат?
Като семейство трябва да покривате друг, по-голям брой точки което се изчислява наново за вече общия ви казус. По тоя начин, доколкото ми е известно, интервюто ти "изгаря" (поправете ме останалите ако греша) и на практика си кандидатствате наново. За него като конжуент трябва съответно да се платят 150кад, но си мисля чи и твойте 350 също.
Успех!
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
-
- Обратна връзка:
Ами който знае нека кажеOTB0pk0T0 написа:Недей стряска така хората бе човек... първо проучи и разпитай преди да разпръскваш дезинформация... като не знаеш кажи че не знаеш...kapitanovn написа:
Като семейство трябва да покривате друг, по-голям брой точки което се изчислява наново за вече общия ви казус. По тоя начин, доколкото ми е известно, интервюто ти "изгаря" (поправете ме останалите ако греша) и на практика си кандидатствате наново. За него като конжуент трябва съответно да се платят 150кад, но си мисля чи и твойте 350 също.
Успех!

Аз тълкувам известните ми възможности дето изглеждат невъзможни:
- конж. минава без интервю
- конж. се явява сам и това по никакъв начин не бърка титуляра
- подават се дикименти за двама, но се плаща такса за един
Давам мнението си с отметка все пак да ме поправят тези дето са по-наясно

Кое си требе, оно си сака!
придружителя минава без интервю - връща се стария сертификат и след административно разглеждане на случая изпращат нов сертификат за семейството. Втория кандидат може само да вдигне точките, не и да ги свалиkapitanovn написа:Ами който знае нека кажеOTB0pk0T0 написа:Недей стряска така хората бе човек... първо проучи и разпитай преди да разпръскваш дезинформация... като не знаеш кажи че не знаеш...kapitanovn написа:
Успех!.
Аз тълкувам известните ми възможности дето изглеждат невъзможни:
- конж. минава без интервю
- конж. се явява сам и това по никакъв начин не бърка титуляра
- подават се дикименти за двама, но се плаща такса за един
Давам мнението си с отметка все пак да ме поправят тези дето са по-наясно. Освен това още няма отзиви дето да правят информацията ми дезинформация