Ами католическият Великден като нашия ли е или е на друга дата?
Питам не щото горя от натърпение за покана, а просто ми стана любопитно, та ако някой по-отговорен от мен християнин знае, моля да ме просветли
Капитанов, аз като отговорна християнка ще ти отговоря - католическия великден беше края на март. Повече от месец е преди нашия. Мисля че румънците са католици и не би трябвало да почиват ама колко им е да ги празнуват и двата празника.
Хора, като ви казвам че ще празнуват Великден, значи ЩЕ празнуват Великден.Работя във фирма която има клиенти румънци, един от тях ми каза че празнуват тази седмица.Така че, споко, релакс, лятото е пред нас.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
kaka_dora_Luk4o написа:Капитанов, аз като отговорна християнка ще ти отговоря - католическия великден беше края на март. Повече от месец е преди нашия. Мисля че румънците са католици и не би трябвало да почиват ама колко им е да ги празнуват и двата празника.
Май да. То по-скоро ни е бъркало, че канадците са .
Абе квито такива, да са живи и здрави и скоро да си нямаме вече работа с тях
Чакане му е майката. Ще си чакаме така после ще ни е по-вълнуващо.
Или както казва Карлсон който живее на покрива: " Ако не ми е интересно няма да играя"
Най после, дочаках яяяяяяяяя! :haplio:
Днес получих покана за виза по email-а.
Какъв хубав велигденски подрък.
Много търпение на все още чакащите, ще дойдат и вашите покани.
Весели празници!
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
Тук е момента и аз да се изфукам - преди 2 месеца казах на Welder че до Великден ще има покана и така и стана Гледайте ме във втори сезон на Ясновидци
Ако вече някой иска да му предскажа нещо я луканка да приготви я ракийка за мъжа
И ние сме с покана - от вчера е мейла, но ние разбрахме днес сутринта.
Да си дойда директно на думата. Дайте да обменяме опит кой какви билети си търси, кога ще пътува, че цените са солени и е добре да си помагаме с информация. Резервирахте ли вече? Коя агенция ползвахте или директно онлайн купихте билети?
Ние още се чудим и оглеждаме, ама под 1700 евро за тримата (2ма възрастни и дете на 3 годинки) за края на юли и началото на август не можем да намерим.
Lyulinka написа:И ние сме с покана - от вчера е мейла, но ние разбрахме днес сутринта.
Да си дойда директно на думата. Дайте да обменяме опит кой какви билети си търси, кога ще пътува, че цените са солени и е добре да си помагаме с информация. Резервирахте ли вече? Коя агенция ползвахте или директно онлайн купихте билети?
Ние още се чудим и оглеждаме, ама под 1700 евро за тримата (2ма възрастни и дете на 3 годинки) за края на юли и началото на август не можем да намерим.
Честито!
Ами да, от 16.06. влизат в сила летните тарифи Ние резервирахме в тази агенция - http://www.lufthansacitycenter.bg/ . Имат най-ниска такса обслужване - 15 евро на човек.
Успех!
Еееейййй най-сетне и аз доживях да ми поискат паспорта.Естествено, не се размина без напомнящо емайлче, но пък реагираха на майлчето за няколко минути.Сега, ако някой дойде и ми каже че в Букурещ (много вероятно и във Виена) не кръстят крака по цял ден и не забутват папките кой където му падне, и работят на някакъв друг принцип освен "Я да издърпаме днес едно досие от купа да видим на кого ще му се отвори парашутът",моментално му давам 5 лв да иде да пие по живо по здраво едно кафе (или студена вода) в заведение по свой избор. Както многократно съм казвал - забавят ли се, затуткат ли се нещо, пишете им спокойно хич не ги жалете.Пращайте ако трябва всеки ден емайли докато си размърдат трътките.Поне аз така правя, резултат - има.Успех на всички.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Lyulinka написа:
Ние летим за EUR 1564.01 x 1.956 = BGN 3059.20 total
2 големи, 1 дете и 1 бебе (45 евро), ама преди 15.06 (06.06.2008 Петък) с Air France.
Айде търсим си компания, че полета е дълъг :redghost: :redghost: :redghost: