о да, разбира се.. ако си в позиция да преговаряш - естествено.. може да си договориш по-добри условия.. аз имах предвид почващите на "общо основание"..Lub0 написа:Предполагам обаче, че ако идваш/отиваш от/в друга фирма ще можеш да се спазариш за 3 или 4 седмици...
8 ãîäèíè â Canada
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
-
Да си се родил богат, че да лежиш. Ам не си. Затова ще бачкаш.monny написа:не си разбрал, не става въпрос да гониш такъв стандарт, а да понапластиш малко кинти, да ги сложиш в банката и да лежишMarto написа:Добре, монни, даже и да е вярно, но обясни първо:
Колко лева трябва да изкарваш в България за да имаш стандарта на канадец със $20-30К на месец.
Явно гледаш много филми.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Ми аз за кво мислиш си търся богато момиче с големи, хубави г..очи?Smart Dust написа:Да си се родил богат, че да лежиш. Ам не си. Затова ще бачкаш.monny написа:не си разбрал, не става въпрос да гониш такъв стандарт, а да понапластиш малко кинти, да ги сложиш в банката и да лежишMarto написа:Добре, монни, даже и да е вярно, но обясни първо:
Колко лева трябва да изкарваш в България за да имаш стандарта на канадец със $20-30К на месец.
Явно гледаш много филми.

като на 5ти полк тъпана ли
та в тоя смисъл да ви кажа един виц:
-отива един мераклия/подобно на нови мераклии/ в публичен дом и казва на рецепсионистката:
-искам мадама с ей такива /............/ цици и с ей такова /../ дупе
-ок,изчакайте малко в антрето докато ви намеря нещо подходящо.
има ,няма 5 мин. по радиоредбата в чакалнята се чува гласа на рецепсиониската:
-моля господина с големите шепи и малката пи...а да се качи на втория етаж ,стая н5

та в тоя смисъл да ви кажа един виц:
-отива един мераклия/подобно на нови мераклии/ в публичен дом и казва на рецепсионистката:
-искам мадама с ей такива /............/ цици и с ей такова /../ дупе
-ок,изчакайте малко в антрето докато ви намеря нещо подходящо.
има ,няма 5 мин. по радиоредбата в чакалнята се чува гласа на рецепсиониската:
-моля господина с големите шепи и малката пи...а да се качи на втория етаж ,стая н5

не си прав, доста зор виждат новите ИТ в момента, не е като по времето когато си дошъл, да те канят на работаLub0 написа:Канада, Европа, и прочие, нали знаеш приказката за статистиката... Истината е кой както се ореди, ти като не си можал недей да разправяш, че други не могат, да не говорим че в нашият бизнес - ИТ минимума е 3 седмици платена ваканция, до сега не съм чул за някой, освен теб, с 2 седмици ваканция работещ ИТ в Канада...